DZIŚ 17:00 KONIEC.Na długi w lecznicy. Obniżka KUP TERAZ 50%

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 15:51 DZIŚ 17:00 KONIEC.Na długi w lecznicy. Obniżka KUP TERAZ 50%

W lutym ubiegłego roku adoptowałam kocurka Lilka. Weterynarze zapewniali, że wystarczy wyleczyć świerzb z uszu i kocur będzie zdrowy. Leczyliśmy i leczyliśmy i końca nie było widać. Podjęliśmy decyzję o zrobieniu wymazów na antybiotykogram.
Okazało się, że jest to gronkowiec ale nie jest złośliwy i jest wywoływany najprawdopodobniej przez jakiś alergen. Przez kolejne parę miesięcy karmiliśmy Lilka encortonem. Kocur chodził zestresowany i ciągle się bał że jak chcemy wziąć go na ręce to z pewnością na czyszczenie uszu lub na tabletkę.
Padła decyzja o zrobieniu testów alergicznych. Kosz testów to 350 zł.
Obecnie nie stać nas na zapłacenie tej kwoty bo TŻ pozostaje od pół roku bez pracy a ja zarabiam niewiele więc każdy grosz oglądamy po kilka razy.
Testy zostały już wykonane ale dług u weta pozostał.
Kocur może jeść tylko ryż i mięso z kaczki.
Wątek mojego kocurka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=107096&start=120
Proszę zatem o pomoc i zapraszam na zakupy.

50% zniżki podlegają przedmioty podpisane KUP TERAZ. Przedmioty wystawione na licytację pozostają bez zmian. :)

1) i 3) licytacje zakończone

2) Dla kolekcjonerów
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Aparat fotograficzny Smiena 8
Aparat jest sprawny, ma tylko wyłamane zawiasy od tylnej klapki ale nie przeszkadza to w działaniu aparatu.
Cena wywoławcza 50 zł
aObrazek zabers 50 zł

4)Dla Pań
Obrazek
Obrazek
Wieszaczek na torebkę. Przydatny np. w restauracji.
Cena wywoławcza 10 zł
aObrazek

5)Dla komputera
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Karta grafiki na PCI-Express x16. nVidia GeForce 7200 GS, 256 MB DDR2, TV-OUT, pasywne chłodzenie.
Cena KUP TERAZ 50 zł
aObrazek

6)Dla kinomaniaka
Obrazek
8 płyt słynnego srialu "M jak miłość". Kupując płyty otrzymujesz tym samym AŻ 48 odcinków serialu.
Cena KUP TERAZ 20 zł
aObrazek

7)Dla moli książkowych
"Mały Książę" Antoine De Saint - Exupery
Obrazek
Opis książki: ""Mały Książe" jest to bardzo pouczająca baśń, opowiadająca o postaci małego chłopca, który wędruje po różnych planetach w poszukiwaniu prawdziwej przyjaźni. Po drodze spotyka on wielu ludzi, którzy pomagają mu zrozumieć, co tak naprawdę znaczy przyjażń, jednak żaden z nich nie byłby najlepszym tego przykładem. Każda z postaci symbolizuje pewne postawy, sposoby widzenia świata. Uważam, że właśnie dlatego "Mały Książę" interesuje także dorosłych. Takich, wśród których są pijący ze wstydu, że piją liczący wszystko i chcący mieć, jak najwięcej, kochający wydawać rozkazy - niczym Król.
Autorem książki jest Francuz - Antoide De Saint-Exupery. Baśń ta napisana jest prostymi, ale wiele znaczącymi słowami, które zmuszają nas do zastanowienia się nad swoim życiem i refleksji na temat przyjaźni i miłości, gdyż są one głównym tematem utworu."
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

8 )"Namaluj to" Joseph Heller
Obrazek
Opis książki: "Powieść ta jest swoistym portretem literackim kilku wielkich postaci w dziejach sztuki i myśli ludzkiej: Homera, Sokratesa, Arystotelesa, a przede wszystkim Rembrandta. Ten ostatni, jeden z największych portrecistów w dziejach malarstwa światowego, namalował Arystotelesa kontemplującego rzeźbione popiersie autora Iliady i Odysei. Obraz Rembrandta przeszedł własne, opisane przez Hellera, dramatyczne koleje losu.
Misterna, erudycyjna, wielowarstwowa struktura powieści wyraża gorzki sceptycyzm autora wobec przesłanianej wzniosłymi hasłami niskiej żądzy zysku, jaka kieruje ludźmi, wdającymi się w jedną po drugiej krwawą wojnę o nietrwałe zdobycze. I tylko sztuka, wielka sztuka - zdaniem Hellera - potrafi stawić opór i ostać się przez wieki temu bezsensowi."
aObrazek
bObrazek
Cena KUP TERAZ 10 zł

9)Inne książki
Obrazek
Leksykon kieszonkowy "Sendmail". Administrowanie siecią i konfigurowanie systemów Unix. Autor: Bryan Costales, Eric Allman.
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

10)
Obrazek
Leksykon kieszonkowy "Apache". Dla programistów i administratorów serwera Apache. Autor: Andrew Ford
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

11)
Obrazek
Jak przetrwać bunt robotów, czyli jak bronić się przed nadchodzącą rebelią. Autor: Daniel H. Wilson
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

12)
Obrazek
Morze piasków. Autor: Troy Denning Ksiązka nie dostępna już na rynku.
Cena KUP TERAZ 20 zł
aObrazek

13)
Obrazek
Biologia. Podręcznik do 1 klasy liceum. Zakres podstawowy. Autorzy: W. Lewiński, J. Prokop, G. Skirmuntt, J. Walkiewicz
Cena wywoławcza 10 zł
aObrazek

14)
Obrazek
Geografia. Z tego podręcznika korzystała moja starsza siostra, ale osobiście uważam, że jest lepiej napisany od niejednego wydanego teraz.
Autor: W. Stankowski
Cena wywoławcza 5zł
aObrazek

15)
Obrazek
Fizyka. Wystarczył mi na całą naukę w liceum. Autorzy: M. i K. Fijałkowscy, B. Sagnowska
Cena wywoławcza 10 zł
aObrazek

16)
Obrazek
Fizyka. Bardzo stary podręcznik z zadaniami. Zachował się po moim wujku. Może nie jest w najlepszym stanie, ale bardzo pomogła mi na studiach. Autorzy: J. Kalisz, M. i J. Massalscy, rok wydania: 1960
Cena KUP TERAZ 20 zł
aObrazek

17)
Obrazek
Matematyka. Podręcznik do liceum, klasa 1, zakres podstawowy. Autor: H. Pawłowski
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

18 )
Obrazek
Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Kultura i literatura". Klasa 2. Autorzy: W. Bobiński, A. Janus - Sitarz, B. Kołcz
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

19)
Obrazek
Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Nauka o języku". Klasa 2. Autorzy: J. Kowalikowa, U. Żydek - Bednarczuk
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

20)
Obrazek
Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Kultura i literatura". Klasa 3. Autorzy: W. Bobiński, A. Janus - Sitarz, B. Kołcz
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

21)
Obrazek
Polski. Podręcznik do liceum "Barwy Epok - Nauka o języku". Klasa 3. Autorzy: J. Kowalikowa, U. Żydek - Bednarczuk
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

22)
Obrazek
Chemia. Podręcznik do liceum. Zakres podstawowy. Autorzy: M. M. Poźniczek, Z. Kluz
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

23)
Obrazek
Chemia. Podręcznik z zadaniami i testami przygotowujący do matury. Mi pomógł.Zadania rozwiązywałam na kartce więc książka nie jest popisana. Wydawnictwo: WSiP
Cena KUP TERAZ 10 zł
aObrazek

Koszt przesyłki wg. cennika poczty polskiej.
Życzę udanych zakupów.
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2011 8:59 przez Dyktatura, łącznie edytowano 16 razy

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob maja 28, 2011 18:26 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Zapraszam.

Dyktatura

Post » Sob maja 28, 2011 18:54 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Czy mogę zarezerwować karte grafiki do poniedziałku? Wiem że TŻ chciał kupić, ale muszę podpytać czy ta bedzie mu pasować...
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Sob maja 28, 2011 21:35 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Rezerwuję. :)

Dyktatura

Post » Nie maja 29, 2011 8:40 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Witam w niedzielny poranek. :)

Dyktatura

Post » Nie maja 29, 2011 15:27 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Dzień dziecka się zbliża, może spluwa dla jakiegoś małego policjanta się przyda. ;)

Dyktatura

Post » Nie maja 29, 2011 19:14 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Lilek :kotek: zaprasza.

Dyktatura

Post » Pon maja 30, 2011 9:28 Re: Misz masz na testy alergiczne mojego kota.

Czy ktoś tu zagląda?

Dyktatura

Post » Pon maja 30, 2011 9:35 Re: Misz masz na testy alergiczne.

Ja zaglądam. Niestety TŻ mówi ze potrzebuje mocniejszej karty, porównywalna ma właśnie teraz :(

ale chociaż podniosę.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon maja 30, 2011 16:01 Re: Misz masz na testy alergiczne.

:piwa:

Dyktatura

Post » Pon maja 30, 2011 17:27 Re: Pistolet, e-papieros, aparat fot i inne gadżety. Zapraszam

Nr 3 - zestaw dla palacza - poproszę za wywoławczą :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 30, 2011 17:27 Re: Pistolet, e-papieros, aparat fot i inne gadżety. Zapraszam

To ja startuję z e-fajkiem :ok:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Pon maja 30, 2011 17:36 Re: Pistolet, e-papieros, aparat fot i inne gadżety. Zapraszam

Piotr, licytowaliśmy jednocześnie, więc ja licytuję e-fajkę za 40 :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 30, 2011 18:04 Re: Pistolet, e-papieros, aparat fot i inne gadżety. Zapraszam

Zaznaczam.
Piotr powalczysz???

Dyktatura

Post » Pon maja 30, 2011 18:09 Re: Pistolet, e-papieros, aparat fot i inne gadżety. Zapraszam

Koniec licytacji fajkowej 6 czerwca o 18:00 czasu rzeczywistego. :)

Dyktatura

[następna]