Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:będę na zebraniu, marlena zaprasza na piwo postawia wszystkim
![]()
sabina skaza pisze:KarolinaS pisze:dziewczyny jak byście miały chętnego na dorodnego rudego wykastrowanego kocura ok 2 rocznego, dajcie proszę znać;
kot jest na warunkowym tymczasie u moich rodziców;
jest cudowny - mpacz może potwierdzić bo wczoraj go widziała - to wielki 6 kg kot z duszą kociaka, mruczy, rozmawia, wystawia brzuchol, manewruje łapkami jak kocie niemowlę, jest przekochany;
wczoraj był ciachnięty, zrobiliśmy też badanie krwi - chemię i morf. - wszystko idealne, mimo że to był kot wolno żyjący; dzisiaj będzie odrobaczony; nadaje się do domu z dziećmi bo jest baaaaaardzo łagodny; może być tylko w domu, nie ciągnie go na zewnątrz;
do oddania na "już" właściwie
karolina jeżeli to zdrowy, juz domowy kot, po badaniach i z książeczką zdrowia to ja go wezmę ale za jakis tydzień dopiero bo u mnie była mega epidemia kataru i musimy wszyscy dojsc do siebie. tak jak wspominałam- będe brac z uwagi na zdrówko kotuchów tylko koty z domów, od zmarłych opiekunów, od ludzi gdzie u dzieci wystapiła alergia. ostatnie 2 tyg to było u nas piekłoodezwij się do mnie w przyszłą sobotę ok?
mirmilka pisze:ja będę
mpacz78 pisze:No dźwigać Pudzianka do weta strasznie ciężko to tak jak by ze 4 zwykłe koty w jednym transporterze nieść, przecież ja go ledwo podniosłam u Ciebie.
Może wkładaj transporter do wózka dziecięcego i go wieź wózkiem, może i będzie to śmiesznie wyglądać ale dla kręgosłupa lżej
Też jestem ostatnio tak przemęczona, że upijam się jednym piwem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości