Bardzo mi przykro Brykaj szczęśliwa za TM, piękna Buniu [*]
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Pod koniec życia miała opiekę i ktoś jej okazał serce, bo spotkała na swojej drodze kociego anioła stróża Bungo. Czuła się bezpieczna, miała opiekę i miłość. Niektóre koty nie mają tyle szczęścia. W jakieś części się udało. Myślę, że dla Buni w wielkiej.
Ale jestem nieszczęśliwa, łzy mi ciurkiem lecą, podczytywałam sobie cichutko i mocno trzymałam kciuki za Ciebie, sliczniutka kicieńko. Boże czemu tak sie stało, mogła dać radę. BUNGO jesteś WIELKA, chylę czoło przed Tobą, że nie przeszłaś koło niej obojętnie i dałaś jej w tych ciężkich chwilach miłość i oddanie. Trzymaj się ceplutko zrobiłaś wszystko co mogłaś. BUNIA bądź szczęśliwa tam na górze wśród takich aniołków jak Ty. Nie zapomnimy o Tobie Kochana Kiteńko.
Bedac kociaczkiem napewno mialas domek i swoich duzych. Z pewnoscia zaznalas w zyciu troche szczesliwych chwil - a jak bylas stara i chora - porzucili cie zli ludzie...OBY LOS ODPLACIL IM TYM SAMYM Tego zycze im z calego serca Zegnaj biedna kotenko - tak niewiele wymagalas od "ludzi" - umarlas z pelnym brzuszkiem i czulas, ze otaczaja cie przyjaciele...zegnaj malutka[*]
Ronda 25.04.2014[*] Cindy 21.08.2018[*] Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel. Przyjaciol sie nie kupuje. Bleise Pascal
o nie... nie o tym chciałam przeczytać... ale chociaż te ostatnie chwile tak okrutnego życia jakie miała czuła sie przez kogoś kochana... Kotuniu... [*]