**********************************************************************************
Znajoma prosiła mnie o pomoc w znalezieniu DT dla koteczki

Niezwykle miziasta i pieszczotliwa kotka znalazła się na ulicy

Wiem, wiem, że teraz wysyp maluszków

ale jednak gdzie jak nie tu? na tym forum? Widziałam tu tyle cudów

Może ktoś da jej kąt w swoim domu? PROSIMY O POMOC!!!!!
Oto jej historia:
"Od kilku lat, dokarmiamy koty wolno żyjące. Wczoraj, to jest w piątek 27.05.2011 r. rano, do misek z jedzeniem, przyszła bardzo poraniona, ciężarna kotka. Okazało się, że ta śliczna, niespełna roczna kicia, bardzo kocha ludzi i ponad wszystko uwielbia pieszczoty, gdy się do niej mówi, ona odpowiada cichym miauczeniem i bodzie główką. Decyzja została podjęta w ciągu minuty. Zabraliśmy ją do weterynarza, aby ją zbadał i zdecydował, czy można wykonać sterylizację aborcyjną. Rozległe rany na bokach szyi i pyszczka, były spowodowane zapchleniem i niewiarygodną ilością kleszczy na tym małym, kocim ciałku. Na szczęście rany mają już jakiś czas, są suche i ładnie się goją. Tego samego dnia, wieczorem, kotka została wysterylizowana. Zabieg przebiegł bez powikłań a kotka jest w doskonałej formie. Obecnie mamy tylko jeden problem. W naszym domu jest już 9 kotów i nie mamy możliwości przetrzymania kotki, do zagojenia się rany pooperacyjnej. Dlatego umieściliśmy ją, na naszej klatce schodowej. Jest to dość ryzykowne posunięcie ... wiadomo sąsiedzi. Możemy ją tu trzymać do środy 01.06.2011. Jeśli nie znajdzie się Dom Tymczasowy, będziemy zmuszeni wypuścić ją, aby żyła na dworze ...
Wiem, że cuda się zdarzają. Liczymy, że i tym razem, szczęście uśmiechnie się do tej słodkiej, małej pieszczoszki.
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu jej Domu Tymczasowego lub domu, takiego kochającego, już na zawsze."
Kontakt:
Jowita mail: jowinka@gmail.com
Koleżanka nie działa na forum ale też pomaga bezdomnym kotom

Kochani,
jakby ktoś miał jakiś pomysł, proszę o maila do Jowity lub kontakt na PW do mnie, przekażę nr telefonu Jowity na PW

BARDZO, BARDZO PROSIMY O POMOC w znalezieniu DT