Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:O kurcze przyzwyczaiłem się, że Duża mnie kocha i mówi mi, że piękny jestem i mądry i sprytny, no ale zeby tak inni, no sam nie wiem co powiedziećDziękuję (Duża podpowiedziała)
A blondyn zarasta łapkę, tę co popękał i dostał od Babci Sąsiadki zabawkę dziś i już ją popsułja swoje mam już baaardzo długo. No ale my koty grzeczne jesteśmy i zabawkami się bawimy a nie wypruwamy im flaki, prawda?
MalgWroclaw pisze:Jak spałeś, szanowny TygRyszardzie?
Jak Blondyn?![]()
Fasolka
Cameo pisze:Cześć TygRyszardzie![]()
Ja tylko mojemu misiu ściągłem spodenki i zgubiłem, tak jak mój kolega sąsiad Gacek, też ściągł swojemu misiu spodenki i zgubił A od rana wnerwiam już Dużą. Najpierw wyłem jak spała, potem się zamkłem w szafce z narzędziami i stukałem drzwiczkami od środka, potem jej pozrzucałem długopisy z biórka, a zaraz znów będę wył.
Mieczysław NAczelnik
MaryLux pisze:Miaudobry, cmokam Cię w Twój piękny nosiatek
Inka
urwiniu pisze:Witam oto Ja kot karmiciel TygRyszard. Duża obiecała pochwalić mnie publicznie, za to, że jestem grzeczniutkiKarmicielem jestem od dawna tak na przyczepkę, a oficjalnie od wczoraj. Duża wróciła z wyjazdu, zgarnęła mnie z dworu (albo ja ją, jako kto woli), Blondyna od Dużej Sąsiadki i poszliśmy na spacer, znaczy się karmić koty. Zazwyczaj jak ja przychodzę z nimi to tylko kicia słodka się pojawia, a reszta chowa się po krzakach. Wczoraj było chyba z 5 kotów tak normalnie na żywca i ja nie wiedziałem co z tym fantem zrobić, no normalnie szły do mojej Dużej pod ręce jeść. W końcu zająłem miejsce przed kicią i broniłem dostępu do jej tacki
. No i tu pochwała, bo zwyczajnie wziąłbym pogonił "kloszardów" i natrzaskał im po pyskach i jeszcze robił podchody do ich tacek, ale nie wczoraj, wczoraj byłem Kot Karmiciel Idealny:)
Pozdrawiam inne Koty Idealne
TygRyszardek
Szacun, Tygryszardku. A co Blondyn robi w tym czasie? Koty się go nie boją?
Fasolka
dagmara-olga pisze:ja kupowałam smillę i catessy dla działkowych ale moje działkowe wolą SUCHE![]()
![]()
od KAŻDEJ mokrej karmy, taki model.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 12 gości