lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł? Cała trójka w klatce siedzi, mamiszcze karmi maluchy...
to z spod salonu na Krzemionkach?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł? Cała trójka w klatce siedzi, mamiszcze karmi maluchy...
mavi pisze:lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł?
Jest taki Ford pod nazwą Fusion. To może Fuzja![]()
![]()
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Ale czipowane które? Kocimiaki? Czy tylko wyadoptowane? Bo mam książeczki Gila i Katki.
wszystkie, własne, afn-owskie, wyadoptowane itp
ja w zeszłe lato wydałam Flocke.
Pozatym mam dwie kotki bez umowy.
Aga, czy Kasia i Norah są moje?
Dziś w radio dali mi pierwszeństwo!
Bardzo się Pan B. przejął zalaniem i nawet sam apelował o pomoc.
a umowy nie podpisane, pięknie! Zaraz też odezwie się Cammi, to samo, o Miszelinie i Kikurze nie wspominając czy Etiopii i Nali z Mufasą
mjs pisze:mavi pisze:lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł?
Jest taki Ford pod nazwą Fusion. To może Fuzja![]()
![]()
Hehe, ona wcale nie wygląda na fuzję![]()
Amerykanie mają forda flex, to może Flexi?
zuzia96 pisze:Dzisiaj poszło drobne wsparcie na Waszą kociarnię
Pasibrzucha pisze:lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł? Cała trójka w klatce siedzi, mamiszcze karmi maluchy...
Jeśli kotka jest nieduża i podoba się kobitkom, to proponuję Ka
lutra pisze:Sierra będzie. W nocy wyszła z klatki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 460 gości