Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 22:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

sliver, witaj! :)
U nas wszystko super, po maturze i w ogóle
Mam nadzieję, że Ty też dajesz radę i masz czasem chwilę dla siebie, żeby odsapnąć :)
Widziałam u Ciebie, że już tylko obrona :)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob maja 28, 2011 22:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Pozytywko, może ty wiesz, kiedy są wyniki matur?
Bo dziecko mówi "aaaaa, jakoś w czerwcu" :ryk:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob maja 28, 2011 23:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

dokładnie tak samo chciałam Ci odpowiedzieć :mrgreen:
Zdaje się, że będą, jak CKE ogłosi
do tej pory info było jedno: "będą w czerwcu" 8)

pozytywka

Post » Sob maja 28, 2011 23:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Ponoć 30.06, ale nie wiem tego z żadnych oficjalnych źródeł. Tak było 2 lata temu więc pewnie w tym roku też ;)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie maja 29, 2011 4:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Dzięki Kasumi :)
Czyli miesiąc wakacji gwarantowany

pozytywka

Post » Nie maja 29, 2011 10:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Cześć Słonka!
Pozytywka, Ty masz zdrowie o takiej godzinie posty pisać :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 29, 2011 10:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Erin pisze:Cześć Słonka!

nie?
i teraz nie wiem, czy pozytywka pisząc ten post jeszcze nie spała, czy już wstała :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 29, 2011 12:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

pozytywka- rispekt normalnie :) o takiej godzinie pisać :)
ja weekend odsypiam z fitrem bombiilli w buzi bo tak sie tuli moje maleństwo :1luvu:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Nie maja 29, 2011 13:29 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Erin pisze:Cześć Słonka!

:evil:
To ja wam teraz powiem, czemu o takiej godzinie post napisałam :evil: (ale będą brzydkie słowa)
Bo ten wredny, sierściaty stwór wy...ł mi z szafy drewnianą szufladę
Szuflada spadła z wysokości półtora metra, waląc o aluminiową drabinę, a następnie podłogę i rozsypując zawartość, którą wczoraj pieczołowicie w niej umieszczałam
Ta szuflada zresztą jest z komody i specjalnie włożyłam ją do szafy, żeby ta mała wydra, nie wywlekła jej zawartości, jak o poranku bawi się w demolition woman
W rezultacie całą zawartość szuflady mam rozsypaną po pokoju, wśród innych rzeczy wywalonych na podłogę przez tę gwiazdę włochatego intelektu
Możecie sobie wyobrazić zachwyt moich sąsiadów o świcie w niedzielę, kiedy najpierw słyszą odgłos wybuchajacego granatu, a potem mój do tego komentarz :roll:
Nieustająco usiłuję sprzątnąć ślady działalności Miss Demolki i co mi się uda poskładać w jednym kącie, to ona w drugim robi mi kipisz.
W tygodniu, to już się nawet nie schylam po nic, tylko przemieszczam slalomem od drzwi do łóżka
Ale dziś to już przegięła :evil:
Została objęta zakazem stadionowym i wypowiedziałam jej moje łóżko.
Do tego gryzie mojego pierworodnego i spieprza jak królik, jak usiłuję jej posmarować rankę, w efekcie latam jak głupia, w kółko - mamy kuchnię łączoną z dużym pokojem - świetnie się ćwiczy biegi dookolne
Po tych porannych przeżyciach musiałam zrobić sobie kawę i zrelaksować się jakąś głupią gierką internetową, gdzie się wyłapuje małe, krótkonogie kotecki, o krótkich ogonkach przypominająch wycior do butelek i pakuje do wielkiej woliery, gdzie nie ma absolutnie nic, co można rozsypać, rozwlec, zrzucić, podrzeć, stłuc, rozwłóczyć i zepsuć :twisted:
Mówicie, że nie ma takich gierek? No to trzeba je napisać!!!!!
Howgh!
a w ogóle, to wcale nie było tak wcześnie, tylko na forum czas nie został zmieniony na letni

pozytywka

Post » Nie maja 29, 2011 16:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

dobrze ze jej się nic nie stało :mrgreen:
pewnie się, biedactwo, wystraszyła 8)

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie maja 29, 2011 16:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Nawet zakładając, że to 5.10, a nie 4.10, to skandalicznie wcześnie ;)
Zakładam, że Caillou przez cały dzień prezentuje szeroki zestaw swoich sztuczek, które mają na celu totalne rozbrojenie Cię i sprawienie nie tylko, żebyś jej wybaczyła, ale wręcz doprowadzenia do głębokiego poczucia winy, że ośmieliłaś się na nią zezłościć :twisted:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie maja 29, 2011 16:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Patmol pisze:dobrze ze jej się nic nie stało :mrgreen:
pewnie się, biedactwo, wystraszyła 8)

właśnie dlatego wstałam, że się przeraziłam, że mogło się jej coś stać

Pasibrzucha pisze:[size=85]Zakładam, że Caillou przez cały dzień prezentuje szeroki zestaw swoich sztuczek, które mają na celu totalne rozbrojenie Cię i sprawienie nie tylko, żebyś jej wybaczyła, ale wręcz doprowadzenia do głębokiego poczucia winy, że ośmieliłaś się na nią zezłościć :twisted:

Właśnie :twisted:
Ilekroć chcę już z niej zrobić kotlecik, to jak spojrzę w te bursztynowe paciorki i lekko durnawą mordkę, zaczynam się strasznie śmiać
A jeszcze jak zobaczę, jak ona ucieka przebierając tymi krótkimi, króliczymi łapkami, to juz siedzę na podłodzę i łzy śmiechu ciurkiem płyna mi po twarzy i ściekają za uszy
Co nie zmienia faktu, ze dziś ma zakaz stadionowy :twisted:

pozytywka

Post » Nie maja 29, 2011 17:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

:ryk: :ryk: :ryk:
To ja tu napisze, bo u siebie sie bałam, ze Ewar sie wystraszy ;) ale już jest wszystko ok, wiec Ewar jak czytasz, to sie nie denerwuj ;)
Tydzień temu zadzwonił Młody, ze wrócił do domu, doniczka z najwyższej Polki zwalona i potluczona, a "to najmniejsze futrzaste ma zamknięte jedno oko".
No wiec ja na sygnale do domu. W rzeczy samej, ona ta doniczke chyba nie tyle zepchnela siedzac na gorze, co ściągnęła na siebie, próbując sie wspinać od dołu (podciaga sie po półkach na przednich lapkach, jak rasowy wspinacz). I ściągnęła ja sobie na głowę. Co zaowocowało wielka kocią sliwa na oku - obrzek, a obwodka wokół oka fioletowa.
Na szczęście goilo sie błyskawicznie i dziś już nie ma śladu.
To tak w temacie małych wszedobylskich koteckow na krótkich, kroliczych lapeckach ;) chociaż Maniusia mi bardziej przypomina ostatnio szynszyle.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie maja 29, 2011 18:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

potrafią te pluszaki i strachu napędzić i zirytować niewąsko :twisted:
Najbardziej mi się podobało, jak twój TŻ aż tak zapatrzył się na koteczka, czy bezpiecznie przejdzie przez jezdnię, że się wygruził :lol:
Podwójnie mi się podobało, bo to strasznie wzruszające, jak facet martwi się, o jakiegoś czteronoga
A ja już wreszcie mam lampę w pokoju (po sześciu latach od wprowadzenia się) i mogę komfortowo zrobic porządek w szafie nawet po zmierzchu - istnieje szansa, że Zdzisiulińska już wkrótce nie będzie miała co zrzucać - nadchodzi rewolucja - wielkie wiosenne porządkowanie pokoju 8) (dotej pory były same małe porządkowania). Juhu! Obrazek

pozytywka

Post » Nie maja 29, 2011 18:45 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

pozytywka pisze: Podwójnie mi się podobało, bo to strasznie wzruszające, jak facet martwi się, o jakiegoś czteronoga
A mnie to dziwi normalnie 8O Przecież wiadomo, że faceci do zwierzaków bardziej miętcy są....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]