Ciuchy dostałam od mojej znajomej, która ma zwyczaj kupować, a potem...nie nosić różnych rzeczy. Ubrania te potem zalegają jej w szafie, ale jak dowiedziała się, że może komuś się przydadzą a pieniążki mogą pomóc jakiemuś kotu, to bardzo się ucieszyła.
No więc może się przydadzą?? I pomogą Miziakowi?
Bardzo przepraszam za niezbyt udane zdjęcia, ale

Każdą miniaturkę należy kliknąć, zdjęcia otworzą się w pełnym wymiarze
1. Spódnica sztruksowa brązowa
Spódnica wykończona na dole falbanką, z boku aplikacja kwiatka. Rozmiar 42, długość 84cm, szer.w pasie 84cm,

Cena wywoławcza: 15 zł
2. Spódnica sztruksowa popielata
Spódnica H&M, rozmiar EUR 40, US 10 (tak jest napisane, ale to raczej rozmiar 42), szer.w pasie 84cm, dł.spódnicy 82cm

3.Spódnica kolorowa letnia
Spódnica szyta, rozmiar chyba 40, rozcięta po bokach, z przodu i z tyłu na wierzchu naszyta nakładka. Szer.w pasie 78cm, dł.spódnicy 91cm. Materiał chyba żorżeta, ale głowy nie dam, bo za nic nie znam się na materiałach

4. Tunika niebieska Licytuje

Rozmiar XL, 100% bawełna, odcinana pod biustem, dł.tuniki 85cm, szer. w odcięciu pod biustem 45cm

Cena wywoławcza: 10 zł
5. Tunika dżinsowa
Rozmiar (zaznaczony) 42, ale chyba jest większy. Tunika cienki dzins, wybielany miejscami, odcinana na karczku, 2 kieszenie. Dł.tuniki 90cm, od odcięcia w dół 68cm

6. Bluzka brązowa
Rozmiar M

7. Spódnica sztruksowa brązowa "bananowa"
Spódnica szyta z klinów, tak kiedyś szyte były bananówki (jeżeli ktoś coś takiego pamięta

8. Spódnica sztruksowa czarna
ups, tu już szczególnie przepraszam za fotki, ale nie wychodzi mi fotografowanie czarnych rzeczy

Spódnica H&M, rozmiar 42, szer.w pasie 84cm, dł.spódnicy 90cm

9. Spódnica z drobnego sztruksu, ciemny beż wpadający w rudy
Rozmiar 42, szer.w pasie 88cm, dł.spódnicy 90cm

Licytacja trwa tydzień od pierwszej oferty każdej rzeczy
Koszty przesyłki pokrywa Kupujący wg stawek Poczty Polskiej
Bardzo proszę o pomoc dla tego kota!!!
Zapraszam do licytacji!!!