Pomyślałam sobie, że faktycznie dużo ludzi słucha i ogląda stronę chwiladlapupila.
Może by tej bidzie coś fajnego znalazł.
Tylko trzeba ją dobrze zareklamować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:Kinga Warmijska pisze:wildhoney pisze:Czy ktoś mógłby mi dać numer do Toszy?
wysłałam pw
Przepraszam, w GK nie słyszałam sms-a, odpisałam jak wyszłam![]()
lutra pisze:Toszu, ja dam Tobie piniądze osobiście jutro, oko? Ucho!
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety pisze:queen_ink pisze:Ale czipowane które? Kocimiaki? Czy tylko wyadoptowane? Bo mam książeczki Gila i Katki.
wszystkie, własne, afn-owskie, wyadoptowane itp
ja w zeszłe lato wydałam Flocke.
Pozatym mam dwie kotki bez umowy.
Aga, czy Kasia i Norah są moje?
a umowy nie podpisane, pięknie! Zaraz też odezwie się Cammi, to samo, o Miszelinie i Kikurze nie wspominając czy Etiopii i Nali z Mufasą
lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł?
lutra pisze:Mama fordziątek już u nas, więc teraz trwa konkurs na imię, ma ktoś jakiś pomysł? Cała trójka w klatce siedzi, mamiszcze karmi maluchy...
Tosza pisze:Będę jutro w Galerii o 13.00, będę miała ze soba termometry. Jeżeli ktoś, kto jescze nie odebrał, może przyjść lub zna kogos, kto może przyjść, to niech da mi znać-zostawię do odbioru. Informacja nie dotyczy Zowisi, której zawiozę osobiście, bo wybieram się w jej strony.
Mam termometry dla; Lila-iwa (2 szt),Zowisi (2 szt), Barbann ( 1 szt), Wisty (1 szt), Wildhoney( 2 szt). Przyznam się bez bicia, że nie mam pojęcia, kto już za nie zapłacił-po prostu nie zaglądałam na konto, bo nie mam tam nic ciekawego do oglądania, ale dzis sprawdzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 35 gości