Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 20:47 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Spoko :ok: Mówje ci, takie cholery majom wziencie...ani siem obejrzysz a jom zabiorom a ty będziesz wyć do ksienżyca bo zakumasz, że kurde ci jej braaaak :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt maja 27, 2011 20:53 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

stara jest i jej nikt nie chce. A że wredna - to inna sprawa heheheh. Jak ja! Tylko ona jest ode mnie ładniejsza, to fakt...Właśnie Dużą pobiła łapkami bo ona NIE chciała na szafkę tylko na stół, ta Morfinka zdechlinka. Normalnie padam ze smiechu, co ten wypłosz wyczynia. Mje na skórki nie przerobią, bo mam wyleniałą sierść, to robię co chcę i się nie boję. Aha - Kefira też nie, bo on jakiś wyrudziały jest i ma upiesz. Morfinkę zdechlinkę można :twisted: bo ona ma błyszczącą, czarną piękną i boskom sierść. Chce kto skórę ze zdechlinki?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob maja 28, 2011 11:10 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Morf no właśnje dlaczego baby majom ładniejsze futra? Hogata też zafsze mjała lepsze nisz ja :evil: i Hogata jest wredna jak ta Wasza Morfinka, żebym był tak wredny jak ona to bym jom lał, ale ja żentelmen jestem i z babom siem lał nie bendem, małe toto a czarne i złe kurde no, mję już kawał futra Duża opcieła bo mam filce na bokach to zanim odrośnie na skórkiem mnię nie przerobi :mrgreen:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob maja 28, 2011 11:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Duża łazi ostatnio koło lustra i mówi, że ma oponę na brzuchu. W życiu, ja żem był na spacerze, żem auta widział i opony wąchał - ona takiej nie ma. No ale dobra - gada, że grubieje i takie tam. A Zdechlinka - chyba se wmówiła to samo i zeżarła mnie znów całe miskie tego odchudzacza. Makabra z tą babą.
A futro to może ma ładne z tej złości, że od tego syczenia może? Tak czy siak - ona tak patrzy na mje że aż mnie ciarki przechodzom. Kefir luzuje temat kompletnie i śpi ale ja to nie mogie, no spokoju nie zaznam tu. Aha - ona mi TEŻ wyżera ser zółty i paprykarz z kanapek. W sumie DUżej wyżera, ale to JA jej mogę wyżerać a nie ten ułomek z opciętym uchem.

Ty Michaś, a Ty żeś schudł?
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob maja 28, 2011 11:22 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

jak żem ostatnio widział Michała na skajpie to jakby go wiencej było, ale kamera może go pogrubja, no jest postawny kot elegancki z bandziochem jak siem patrzy, ja żem schud dopiero jak 14 lat żem skończył, ale trochu żem przybrał na tym intestinalu jak żem zasłabł to 3 kilo mjałem teraz mam 4 kilo, a mjałem i 8 w młodości

PearlRain

Post » Sob maja 28, 2011 13:41 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Jesoo Emir - 3 kilo 8O to tyle co mysz w pielusze :mrgreen:. Dobrze, ze jusz odbiłeś.

No właśnie co s tymi babami...Moja Duża tez mówi, że jest za gruba i "musi zrzucić" ale jakoś niczym nie rzuca...Nie wiem o co jej chodzi :?:

Dziś Duża nie che mnie puścić na trawe. Żem od rana darł się pod oknem i darł ale ona nieee...tylko pranie wyniosła, wróciła i co zamiauczalem to one mnie głaskała...no nie o to kobieto chodzi...Już tak głośno miauczałem, ze mnie gardło chrypiało ale nona tempa...co ona nie kuma że ja na dwór kcem? Co mam jej na klamki skakać czy sam se dźwi otfeirać?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie maja 29, 2011 9:40 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Zulus awanturuj siem o tom trawem, kiedyś wychodziłem z Dużom co ma Hogatem na spacer po trafce fajnie było, teraz mi siem nie chce łazić wolem pospać, dziś niedzielny objad dostanę saszetkiem intestinala, bo Duża uważa, że wypaśne żarcie mnie zaszkodzi na brzuch dobre i to tydzień na suchym kto by wytrzymał nie
te Duże z tym chudnienciem majom coś nie halo, moja też mówi że du**a urosła, a przeciesz na cienżkie czasy dobrze mjeć zapasik no

PearlRain

Post » Nie maja 29, 2011 10:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

jak zem nie schud. Duza nam dala tabsy na robale. Hogata jednom, Komandos jednom i pol a ja oczywiscie dwie! dwa dni zem sie do niej nie odzywal. a u nas byl znowu ten perski z jakoms kobietom, pewnie jakas somsiatka. mimo, ze duza mowi nam, ze to nie somsiatka. ale Komandos ruszyl na podryw i jom poderwal. wszystkie duzej kolezanki go kochajom.

a poza tym to Hogata zaczela siem z nami bawic. bo teraz ja se skacze na Komandosa i go turlam se po podlodze, on siem najpierw bawi w bronienie a pozniej se mialczy i wtedy ona przybiega i zaczyna na nas syczec i warczec to jom gonimy razem. he he he guupia Fofko wreszcie siem ruszyla

Michal

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie maja 29, 2011 17:46 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Oooo - Wasza Duża jusz odklaczona?

Emma

Komandos wrucil!!!!! :1luvu:

Melisa
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon maja 30, 2011 7:55 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Wrocil, ale gdzies tak godzine temu powaznie rozwazalam uduszenie siersciucha bo naznosil zabawek, reklamowek I innych skarbow I halasowal. Wszystko byloby ok gdybym dzisiaj nie miala jakiegos swieta narodowego I zamiaru spania do poludnia :twisted:

Mary_Poole

Post » Pon maja 30, 2011 11:37 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

a teraz sobie spimy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mary_Poole

Post » Pon maja 30, 2011 12:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Michał ale Ty to kawał kota jesteś postawny jak siem patrzy, rano żem sie opalał ładne słońce na balkonie było to wygrzałem stare kości, a fczorej to żem objad przespał kurde, zapomniałem o niedzielnym objedzie kurde no, teraz muszem odespać opalanie idem do budy bo Duza coś gadała o opcinaniu futra z budy mję nie wyciongnie bo zaraz łapom dam i pozamjatane no
Emir

PearlRain

Post » Wto maja 31, 2011 14:44 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

już po mję Duża mję zabije na skórkiem, żem obgryz jej ponczek amalirysa czy jakoś, zaraz żem pawia puścił bo niedobry był, ale jak na mję spojrzała jak żem obgryzał :oops: podobno to ten o kolorze ponsowym czy jakoś tam no żegnajta koleżanki i kumple moje za tego kfiata bendem skórkom
Emir

PearlRain

Post » Wto maja 31, 2011 14:54 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

kwiaty są bez sensu. Koty to majom sens. Pierniczyć kwiat!
Morfeusz rewolucjonista
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto maja 31, 2011 15:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Emir, ja Cie uratuje! Tez zawsze chcialam zrobic porzadek z tymi amarylisami!!! :twisted: dobry kotek

Mary_Poole

[poprzednia][następna]