BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 28, 2011 8:27 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Szałwia pisze:
Ano nigdzie
konkretnie nie mówisz o swoim działaniu...

Może dlatego, że po prostu pomagam, a nie robię wokół tego dużo szumu? 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 28, 2011 8:46 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:
aga&2 pisze:Ula natomiast Cię woziła do weta z kociastymi - żadne przestępstwo wydaje mi się...

A może przestaniecie w końcu kłamać?
Będę zobowiązana bardzo.
I nie jesteśmy na "ty", skoro się nie znamy.
Nie Iza, teraz to Ty kłamiesz. Nawet po imprezie w TVB Białystok do bycia na której się nie przyznajesz a jednak
monia3a pisze:Napewno była, Iwona ja bodajże przywiozła.
pojechałyśmy do Twojego domu (osiedle Bema nieprawdaż, jak dobrze pamiętam wjazd pod blok jest obok sklepu spożywczego) a potem do lecznicy.

Za pieniądze dziękujemy, przydadzą się na pewno :D

Agata nie doczekasz się na konkrety, tak jak wielu ludzi w innych wątkach.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Sob maja 28, 2011 8:51 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Tak, tak - na imprezie byłam - jak twierdzi 1969ak - ubrana w strój króliczka :ryk:
I po raz ostatni grzecznie proszę o nie tykanie mnie.

A 5 dych na usypianie kociaków to z pewnością baaardzo dużo.
Biedne zwierzaczki :?
Ostatnio edytowano Sob maja 28, 2011 10:16 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 8:53 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:
Szałwia pisze:
fasolus pisze:A i jeszcze umie to :1luvu: i to :ok: i to :evil:

:)

Na twoim miejcu bym się tak nie chichrała.
Zwłaszcza, że to ty byłaś tą "opiekunką", która przez 5 dni nie zorientowała się, że kotka będąca pod twoją opieką (kotka niespełna 4-miesięczna, gwoli ścisłości), ma gnijącą dziurę w brzuszku.
Kotka, która po 5 dniach od sterylki miała być wypuszczona na wolność :twisted:

Popatrz,popatrz Erin.Ja nawet kota nie zauważyłam :roll:
Jeśli nie poprzesz swoich słów dowodami,to znaczy.....że bełkoczesz,byle cię widzieli

fasolus

Od: Czw maja 06, 2010 16:33

Post » Sob maja 28, 2011 8:54 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

1969ak pisze:pojechałyśmy do Twojego domu (osiedle Bema nieprawdaż, jak dobrze pamiętam wjazd pod blok jest obok sklepu spożywczego) a potem do lecznicy.

Piękne kłamstewko, śliczne - miszczyni nam się tu objawiła :ok:
Z kim pani uzgodniła wersję? Z Bożenką? :lol:

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 8:55 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

fasolus pisze:Popatrz,popatrz Erin.Ja nawet kota nie zauważyłam :roll:
Jeśli nie poprzesz swoich słów dowodami,to znaczy.....że bełkoczesz,byle cię widzieli

Waszego bełkotu nie przebije nic i nikt.
A karta leczenia Plamki, którą chciałyście wywalić na ulicę z dziurą w brzuchu, jest w lecznicy.

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 8:57 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:
Szałwia pisze:
Ano nigdzie
konkretnie nie mówisz o swoim działaniu...

Może dlatego, że po prostu pomagam, a nie robię wokół tego dużo szumu? 8)

A jak pomagasz Erin?
Tak :ok: czy tak :1luvu: ?
Jak masz w domu kota,to weź go na kolanka,zanurz rękę w jego sierści i pomyśl:jaki świat byłby lepszy,bez takich ludzi jak Ty :!:

fasolus

Od: Czw maja 06, 2010 16:33

Post » Sob maja 28, 2011 8:59 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

fasolus pisze:A jak pomagasz Erin?
Tak :ok: czy tak :1luvu: ?
Jak masz w domu kota,to weź go na kolanka,zanurz rękę w jego sierści i pomyśl:jaki świat byłby lepszy,bez takich ludzi jak Ty :!:

Za to jaki on jest cudny z takimi ludźmi, jak wy :ok:
Szczególnie dla tych kociaków, które są już za TM albo na bruku.

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 9:02 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Uważam, że Erin za bardzo się zapiera na swoim zdaniu...w sumie to nie bardzo to rozumiem. Ja mam bardzo dobre zdanie o kotkowie. Nieraz otrzymałam od nich wsparcie. Nie tylko częściowe finansowanie leczenia moich kotek ale też służyły kocim taxi :) i wsparciem. Niestety przy takiej bezdomności zwierząt trzeba zrozumieć niektóre decyzje np. usypianie ślepych miotów - choć to trudne. Nie jest łatwo ani przyjemnie podjąć taką decyzję. Ale trzeba brać pod uwagę, że urosną i co wtedy? Kolejne bezdomne koty? Kolejne mioty? Lepiej uśpić takie miot jakby potem...ktoś życzliwy miałby je zapakować w worek z kamieniem i wrzucić do rzeki. Osobiście też by mi było podjąć taką decyzję... ale rozumiem to. Łatwo jest oceniać kogoś nie znając całej sprawy a jedynie czytać wybiórcze posty.
Nie wiem Erin co chcesz osiągnąć? To przykre naprawdę co piszesz. Pisać każdy może ale nie każdy już może pomóc. A na pewno pomoc w kotkowie by się przydała bo jest co robić... Dziewczyny poświęcają swój czas mimo, że pracują, mają rodziny. Postaraj się je zrozumieć. I nie oceniaj bezpodstawnie. A jeśli masz czas i możliwości to lepiej pomóż zamiast tyle pisać. Szkoda czasu, który możesz wykorzystać w lepszy bardziej pożyteczny sposób.
Ostatnio edytowano Nie maja 29, 2011 12:58 przez gagga, łącznie edytowano 1 raz

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob maja 28, 2011 9:05 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Gratuluję gagga dobrych doświadczeń. Ale w sumie nie zazdroszczę.
A pomagać to pozwolisz będę na własną rękę. Bo z tymi paniami się nie zrozumiemy, nie ma obaw.

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 9:14 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Post usunięty:) nie będę się wdawać w zbędne dyskusje
Ostatnio edytowano Nie maja 29, 2011 13:02 przez gagga, łącznie edytowano 1 raz

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob maja 28, 2011 9:22 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Jak nie masz pewności, czy kotka trafiła na bruk, to może najpierw poczytaj, a potem pisz.

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 11:29 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:Tak, tak - na imprezie byłam - jak twierdzi 1969ak - ubrana w strój króliczka :ryk:
I po raz ostatni grzecznie proszę o nie tykanie mnie.

A 5 dych na usypianie kociaków to z pewnością baaardzo dużo.
Biedne zwierzaczki :?
Nigdzie nie napisałam, że byłaś w stroju króliczka ale uderz w stół ...
Czyli jednak mnie znasz, że tak dobrze pamiętasz o jaką kwotę chodzi :D

Erin pisze:
1969ak pisze:pojechałyśmy do Twojego domu (osiedle Bema nieprawdaż, jak dobrze pamiętam wjazd pod blok jest obok sklepu spożywczego) a potem do lecznicy.

Piękne kłamstewko, śliczne - miszczyni nam się tu objawiła :ok:
Z kim pani uzgodniła wersję? Z Bożenką? :lol:

No cóż, faktycznie trochę nieprecyzyjnie napisałam - pamiętam, że wjeżdżałyśmy w głąb osiedla od ul. Bema i czekałam na parkingu bardzo blisko Twojego bloku.

Oprócz e`maili od Ciebie (min. z 9.10.2008 z pewnymi pozdrowieniami i zdjęciem) w pamięci komórki mam też Twój nr telefonu. Nie wiem czy aktualny ale zaczyna się od 509 54. ...
Czyli znamy się, a w zasadzie znałyśmy, bo jak widzę znajomość została wyparta z pamięci.

Kto to jest Bożenka? Bo ja niestety z Kotkowa takiej nie znam.
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Post » Sob maja 28, 2011 11:39 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Widać, że do pań z Kotkowa można gadać jak do słupa...
No cóż, jak ktoś nie ma kultury, to wszystkich będzie tykał.
No nic, nie mój problem. Panią 1969ak mam od dziś w ignorach 8)
A mojego numeru radzę nie używać, bo to podpada pod stalking 8)

Erin

Post » Sob maja 28, 2011 11:42 Re: BIAŁYSTOK-Kotka z czwórką dzieci na ulicy - ratunku!!!

Erin pisze:Widać, że do pań z Kotkowa można gadać jak do słupa...
No cóż, jak ktoś nie ma kultury, to wszystkich będzie tykał.
No nic, nie mój problem. Panią 1969ak mam od dziś w ignorach 8)
A mojego numeru radzę nie używać, bo to podpada pod stalking 8)
Cieszę się niezmiernie. Jak widać Izo nie umiesz przyznać się do kłamstwa :D
Obrazek

1969ak

[poprzednia][następna]