Mała Bejbi od początku choruje

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 21:54 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie ma mnie u Was, bo se znowu kota znalazłam na parkingu :crying: Nie mogę zabrac do domu - zakaz na koty już mam. Ale wcisnęłam koleżance na D bardzo tymczasowy.

vailet - Twoje zdjęcia są dużych rozmiarów. Dlatego to może tak długo trwać. Polecam do wstawiania zdjęć wstaw.org (wpisz w wyszukiwarke i znajdzie) Tam jest wszystko krótko węzłowato i szybciutko przesyła.

A skoro o kupach mowa - to moja Malutka robi ją stając wszystkimi czterema łapami na brzegu kuwety :ryk: Jak żyję jeszcze takie pozycji do sr...a nie widziałam

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw maja 26, 2011 23:14 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Moja Mela też, nawet uwieczniłam na zdjęciu - wszystkie 4 łapy na brzegach kuwety :twisted:
A Conchita stawała słupka z jedną łapą w kuwecie. Jedna tylna w kuwecie, druga tylna na krawędzi. Jedna przednia na krawędzi, a druga przednia zgięta w powietrzu. Pękaliśmy ze śmiechu :ryk:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt maja 27, 2011 0:25 Re: Mała Bejbi od początku choruje

izka53 pisze:Mój Kocur zawsze kupę robił stojąc tylko na tylnych łapach, jak był dorosły to śmiesznie wyglądało, bo był wielki , ważył ponad 6kg/ samo mięcho, zero tłuszczu, i robił taką stójkę.
U mnie nie ma kablówki, więc muszę korzystac z mobilnego netu, play jest najtańszy, a na kartę daje jeszcze to, ze jak nie mam kasy, to nie zasilam. Bez netu trudno mi żyć, no ale przynajmniej nie mam zaległych rachunków. U mnie prędkość przesyłu to 115b/s :evil: . No ale coś za coś czyli tanio, ale kiepsko.
Nie chwaląc się - trzy dni po pierwszym w życiu dotknięciu klawiatury, dokonałam pierwszego przelewu i teraz po półtora roku, nie wyobrażam sobie, jak można latać po bankach i pocztach.
A wiosenek liczę sobie sporo -moja wnuczka właśnie skończyła 19 lat. Ale np bardzo długo nie mogłam opanować imageshack, męczę się z facebook, a pisacę oswoiłam
No to jeszcze raz :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu:

izka53,ja myślałam że z małolatą piszę 8O Facebook,to dla mnie czarna magia :lol: Naprawdę podziwiam :P :ok: Co do pozycjii Bejbi w kuwecie to widać że jej to nie pasuje,a Aisha wchodziła i próba i nic i płacz i tak potrafiła w ciągu dnia wiele razy :cry:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt maja 27, 2011 0:35 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Conchita,z łapką to widziałam już koty w kuwecie,ale Bejbi też prostuje całkiem kręgosłup,ale u niej nie wygląda to śmiesznie.My zamieramy i cisza by mogła w spokoju zrobić kupala,ale czasem też nie zrobi po próbie.Zazwyczaj jednak udaje się :lol: My z TŻ-em nie myśleliśmy że takie rzeczy będą nas cieszyć jak kocia kupa :lol: :lol: :kotek: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 10:31 Re: Mała Bejbi od początku choruje

izka53 wyrazy uznania, ze w ogole probujesz ogarnac facebook'a. Ja sie nawet nie zarejestrowalam - wystarczylo mi spojrzec na profil kolezanki... Czarna magia !
A mam 20 lat i teoretycznie powinnam smigac w te klocki :lol: Ale portale spolecznosciowe to nie moja bajka, stanowczo nie :mrgreen:

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt maja 27, 2011 12:38 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Witajcie,jeszcze Bejbi dziś nie widziałam,ale wieczorem zobaczę :D Bejbi u góry na najwyższej półce szaleje najbardziej :lol: Tak myślałam że tam jej będzie ulubione miejsce bo to taki hamaczek i z tą piłeczką obrotową walczy :lol: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 13:55 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Nie mam czasu często zaglądać, ale doczytałam i teraz lece do domu. Dużo mam zadań do wykonania, więc nie wiem kiedy - ale do poczytania :ok:
20,00 przeleje od katgral wieczorem

jasdor

Post » Pt maja 27, 2011 15:46 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Nie mam czasu często zaglądać, ale doczytałam i teraz lece do domu. Dużo mam zadań do wykonania, więc nie wiem kiedy - ale do poczytania :ok:
20,00 przeleje od katgral wieczorem

Bardzo dziękuję jasdor Tobie i katgral :D :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wierzę że nie masz czasu,nie zawsze można pisać,są inne ważne sprawy :ok: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 15:48 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Tiaaa, np. praca, w ktorej zamiast pracować to zajmuje sie kotami na miau 8) Jak się skapną, jakie mam tyły to mnie chyba wywalą :mrgreen:

jasdor

Post » Pt maja 27, 2011 15:54 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:Tiaaa, np. praca, w ktorej zamiast pracować to zajmuje sie kotami na miau 8) Jak się skapną, jakie mam tyły to mnie chyba wywalą :mrgreen:

jasdor,może troszkę przychamuj bo mnie wystraszyłaś,teraz stracić pracę to masakra 8O
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 15:58 Re: Mała Bejbi od początku choruje

U mnie stracić pracę to nie taka łatwa sprawa, bo ja kochana jestem...urzędnikiem :mrgreen: No i wiek, i pozycja nie taka znowu zagrożona :mrgreen: Nie ma się co martwić. Nadrobię.

jasdor

Post » Pt maja 27, 2011 16:13 Re: Mała Bejbi od początku choruje

jasdor pisze:U mnie stracić pracę to nie taka łatwa sprawa, bo ja kochana jestem...urzędnikiem :mrgreen: No i wiek, i pozycja nie taka znowu zagrożona :mrgreen: Nie ma się co martwić. Nadrobię.

O kurczę 8O :ok: to super :D Bejbi przed chwilą widziałam na Skype i jak zwykle leży u góry :mrgreen: Mówiłam że ona lubi jak najwyżej wejść :lol: Wołam ją,a ona nadal reaguje i rozgląda się,a ja nie mogę jej wymiziać :x TŻ mówił że ona bezemnie jest nieswoja.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt maja 27, 2011 17:39 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Buziaczki dla Bejbuni! :1luvu:

A jak Ty?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt maja 27, 2011 19:28 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Wracaj szybko do domu i ukochaj Bejbisie, moje strasznie sie cieszą, jak wracam nawet po 1 dniu nieobecności, ale Kośka najpierw tak na wszelki wypadek na 5 minut się obraża :mrgreen:

jasdor

Post » Pt maja 27, 2011 22:35 Re: Mała Bejbi od początku choruje

Vailet, co się dzieje, ze tak mało piszesz? I ani słowa o sobie, a przecież Twoje zdrowie też leży mi na sercu, martwię się.

Agor-ia pisze:izka53 wyrazy uznania, ze w ogole probujesz ogarnac facebook'a. Ja sie nawet nie zarejestrowalam - wystarczylo mi spojrzec na profil kolezanki... Czarna magia !
A mam 20 lat i teoretycznie powinnam smigac w te klocki :lol: Ale portale spolecznosciowe to nie moja bajka, stanowczo nie :mrgreen:

Jak się ma troje dzieci i dwie wnuczki na fejsie, to nie ma innego wyjścia. :mrgreen: Teraz uczę się robic wydarzenia, moze choc tym uda mi się pomóc komuś na forum, bo z kasą to więcej niz krucho :evil:
A tak nawiasem - to miau też jest w pewnym sensie portalem społecznościowym, skupia określoną część społeczeństwa - kocich miłośników :1luvu: , fanów :1luvu: i / niestety / fanatyków :evil:

jasdor pisze: praca, w ktorej zamiast pracować to zajmuje sie kotami na miau

jasdor pisze: bo ja kochana jestem...urzędnikiem

A potem biedny petent dziwi się , że załatwienie czegoś w urzędzie trwa tak długo :wink: :ryk: :ryk: :ryk:

Ale czego nie robi się dla futer :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

[poprzednia][następna]