e-dita pisze:Nie śmiem narzekać na Mister Black Pearl, z rozczuleniem wspominam nasza wspólna podróż
Tak mi się skojarzyło z Piratami z Karaibów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
e-dita pisze:Nie śmiem narzekać na Mister Black Pearl, z rozczuleniem wspominam nasza wspólna podróż
cypisek pisze:e-dita pisze:Czy ktoś z Was używał Clinafarm smoke - generatora dymu (świeca dymna) do zwalczania grzybów chorobotwórczych w pomieszczeniach dla zwierząt? Nie wiem czy zamawiać świecę czy spray...
Czytałam gdzieś na wątku o tej świecy...ponoć bardzo , i to bardzo dymi...do kogoś wezwali straz pożarną gdyż tak walił dym z okien..
nie może byc zwierząt w danym pomieszczeniu ...nie jestem w stanie znaleść Ci tych linków..
Gibutkowa pisze:e-dita pisze:Nie śmiem narzekać na Mister Black Pearl, z rozczuleniem wspominam nasza wspólna podróż
Tak mi się skojarzyło z Piratami z Karaibów(byłam ostatnio w kinie)
sebriel pisze:Komu kota?![]()
2-letni, kastrowany, bezogoniasty,szczepiony,odrobaczany, z podejrzeniem wrzodów odbytu.
co do charakteru nie jestem pewna. 2-lata temu to bym powiedziała, że milutki i kochający, dzisiaj po tym jak mnie dziabnął przez całą rękę pazurami, to nie daję już gwarancji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], puszatek i 711 gości