Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarnulka21 pisze:Dwa Oseski -rudy chłopak i jedna z dziewuszek jadą dzisiaj do swoich DSMalec Rudy zrobił się niezłą pieszczochą głaskany mógłby być non stop i być na rączkach również. Będą mieli dużo radości jego nowi opiekunowie
Trzecia Oseska ma być odebrana jutro- moja ulubienica. Będzie miała towarzystwo dorosłego kota
i strasznie z tego powodu się cieszę bo akurat ona jest taka delikatna i skromniutka, że obecność innego kotka jej się przyda.
Ewa Speichler pisze:Kassja - byłam wczoraj u p.Teresy - widziałam kicię, przytyła ma się dobrze, patrzyła w okno swojej karmicielki. Oprócz niej są tam dwa kocurki - rudy i czarny. Pani podziękowała mi za dokarmianie.
Erin pisze:A co potem? Gdzie się kicia schroni zimą?
Bo rozumiem, że baba jednak nie trzyma jej w domu.
kassja pisze:Erin pisze:A co potem? Gdzie się kicia schroni zimą?
Ta kotka żyła na wolności 10 lat i nie chce mieszkać w domu. Uciekła karmicielce przy pierwszej okazji. Ja sama karmię 3 kotki, które nie są domowe i jeżeli są dobrze zimą karmione, to spokojnie przetrwają najcięższą zimę. Natomiast koty głodne bardzo wytracają temperaturę i wtedy jest problem.
1969ak pisze:Przykro Erin, że negujesz to, co zrobiło w tej sprawie Kotkowo. Myślę, że jakby to samo zrobiła np. pinokio_ lub inna osoba nie związana z fundacją to wstawiałabyś przysłowiowe aniołki, kciuki itp.
Szkoda, że Twoje stare żale przesłoniły Ci racjonalne spojrzenie na sytuację.
Erin pisze:1969ak pisze:Przykro Erin, że negujesz to, co zrobiło w tej sprawie Kotkowo. Myślę, że jakby to samo zrobiła np. pinokio_ lub inna osoba nie związana z fundacją to wstawiałabyś przysłowiowe aniołki, kciuki itp.
Szkoda, że Twoje stare żale przesłoniły Ci racjonalne spojrzenie na sytuację.
Tym razem pozostawię to bez komentarza.
Ale następnym nie obiecuję.
Erin pisze:A co potem? Gdzie się kicia schroni zimą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 87 gości