Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ...ma DOM :)))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 9:20 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Kama, dziękuję :1luvu:

W weekend postaram się zrobić więcej zdjęć słodkiemu Józiowi, który ma się naprawdę doskonale i zaraża nas swoją pogodą ducha :D
Jest bardzo dzielny, wesoły i ciekawy świata. Może dlatego został najlepszym kumplem Bąbla :wink: :D
Wkrótce odrobaczanie i pierwsze szczepienie.
Właśnie ze względu na to nie mogę pomóc Filemonce z tego wątku: viewtopic.php?f=1&t=128170&p=7516034#p7516034
Proszę, zajrzyjcie :oops: . Nawet podnoszenie wątku będzie wielką pomocą!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 26, 2011 10:09 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Asiu, ja Cię bardzo proszę, weź Ty babo kochana załóż jeden wątek swoim tymczasom, co? :twisted: :mrgreen: :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 26, 2011 10:15 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

kiche_wilczyca pisze:Asiu, ja Cię bardzo proszę, weź Ty babo kochana załóż jeden wątek swoim tymczasom, co? :twisted: :mrgreen: :D

Tymczasom czy rezydentom? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 26, 2011 10:19 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Jeden tymczasom i jeden rezydentom :evil:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 26, 2011 10:26 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

gosiaa pisze:Jeden tymczasom i jeden rezydentom :evil:

Oj, Wy :evil: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tymczaskę mam teraz tylko jedną :wink: , a wątek moich rezydentów nigdy nie powstał. Ale może rzeczywiście powinnam założyć :? Coby się kompletnie nie pogubić :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 27, 2011 17:10 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

No właśnie! :mrgreen:
Jeden wątek by się zdał, bo skaczę jak pchła po trzech.
Wiem do kogo piszę, ale gubię się o kim. :wink:
Na trzech wątach całuski i buziaczki przesyłać, to nawet dla mnie jest przesadą. :twisted: :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro cze 01, 2011 8:36 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Obrazek

Józio to przecudny kot. Od samego początku mówiłam Asi, że chętnie bym go ukradła.
Asia :1luvu: :1luvu:

No i gdzie ten wątek rezydentów się pytam? :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw cze 02, 2011 10:50 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Witajcie, Kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Józio od wtorku zaszczepiony :D Nareszcie!!!
Nie mam żadnych nowych zdjęć, bo się troszkę za dużo ostatnio działo i nie zrobiłam, ale się poprawię :wink: :D
W każdym razie futerko pięknie odrasta, a Józio na 3 łapkach radzi sobie rewelacyjnie!!!
Pomimo upałów uwielbia się do mnie przyklejać całym ciałkiem i mrrrruczeć cudownie :1luvu:
Jest przekochany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Całym sercem dziękuję Wam za pomoc i kibicowanie Józiowi :!: Wspólnie było nam znacznie raźniej :D :D :D
Kama :1luvu: :1luvu: :1luvu: , dziękuję Ci za uratowanie tego niezwykłego kotka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dalsze wieści o Józinku będę umieszczać w wątku Bąbelka, który uznałam za wspólny wątek wszystkich moich Ukochań :wink: :D
viewtopic.php?f=1&t=112899
Zapraszamy :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 02, 2011 12:46 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Asia ... .zdjęciaaaaaaaa .... :D :D
bo normalnie nie mogę się doczekać ...

.... ps. właśnie przelałam Asi 94 zł uzbierane dla Józka z bazarku miau - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=126448&p=7340074#p7340074
.... pozostawiam do dyspozycji przeznaczenie tej kaski - albo dla Józia albo dla innej kociej bidy która trafi na pewno wcześniej lub później do Asi na DT ....
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Od: Czw kwi 29, 2010 23:27

Post » Czw cze 02, 2011 12:59 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

kama210 pisze:Asia ... .zdjęciaaaaaaaa .... :D :D
bo normalnie nie mogę się doczekać ...

.... ps. właśnie przelałam Asi 94 zł uzbierane dla Józka z bazarku miau - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=126448&p=7340074#p7340074
.... pozostawiam do dyspozycji przeznaczenie tej kaski - albo dla Józia albo dla innej kociej bidy która trafi na pewno wcześniej lub później do Asi na DT ....

Kochana, będą, będą zdjęcia na pewno :D

Bardzo gorąco dziękuję za zorganizowanie bazarku oraz za zakupy na nim :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie prowadziłam rozliczeń za leczenie Józia, ponieważ wzięłam koszty na siebie (poza kosztem operacji - faktura w Fundacji, która ją sfinansowała). Nie pamiętam wysokości wydatków, ale dla zainteresowanych cała dokumentacja jest w komputerze lecznicy "Pod wieżą" na os. Jagiełły :wink:
Kama postanowiła, że bazarek został zorganizowany dla Józia, więc pieniążki mają trafić do mnie i już. Aż tak bardzo się nie opierałam :mrgreen:
Kama, jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zdjęcia solennie obiecuję 8)
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw cze 02, 2011 15:13 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ... w DT ...

Przypomnę :)

jerzykowka pisze:Dalsze wieści o Józinku będę umieszczać w wątku Bąbelka, który uznałam za wspólny wątek wszystkich moich Ukochań :wink: :D
viewtopic.php?f=1&t=112899
Zapraszamy :D :D :D

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lip 15, 2012 1:31 Re: Józio - martwica kości .. amuptacja łapki ...ma DOM :)))

kolejny rudzielec w Szydłowcu potrzebuje PILNIE pomocy ...'
Pilne DT .. po wypadku ... jest na wysypisku ..tam nie ma warunków dla kotów ..zwłaszcza wymagających leczenia i opieki ..

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=144125&p=9041927#p9041927

Obrazek
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Od: Czw kwi 29, 2010 23:27

[poprzednia]