.............................................
19. 3 poradniki

Uploaded with ImageShack.us

Moderator: Moderatorzy
milena88 pisze:mam nieśmiałe pytanie o nr 8_ próba jest wybita, że srebrny?jeśli tak jaka długość bez kółeczka i grubość2/2mm?
ciekawa.swiata pisze:a ja se zaczne zielone korale
starują od 5 zł
kotx2 pisze:milena88 pisze:mam nieśmiałe pytanie o nr 8_ próba jest wybita, że srebrny?jeśli tak jaka długość bez kółeczka i grubość2/2mm?
jest pieczatka,niestety nie jestem w stanie odczytac co na niej pisze,nawet przez szkło powiekszająceale dla mnie to srebro ,zresztą "zachowuje się" jak srebro i kupiłam ja tez jako srebro
![]()
![]()
wymiary to :
długość 5,2 cm bez kóleczka,z kółeczkiem 6 cm
szerokosc 2x2 mm
milena88 pisze:kotx2 pisze:milena88 pisze:mam nieśmiałe pytanie o nr 8_ próba jest wybita, że srebrny?jeśli tak jaka długość bez kółeczka i grubość2/2mm?
jest pieczatka,niestety nie jestem w stanie odczytac co na niej pisze,nawet przez szkło powiekszająceale dla mnie to srebro ,zresztą "zachowuje się" jak srebro i kupiłam ja tez jako srebro
![]()
![]()
wymiary to :
długość 5,2 cm bez kóleczka,z kółeczkiem 6 cm
szerokosc 2x2 mm
zacznę licytację
Mruczeńka1981 pisze:Otulinki do piwa za 5 zł.
dzikafretka pisze:A te kolczyki nr 2 z koronki to jak są długie (bez zawieszki) i jak szerokie?
eski pisze:gratuluję debiutu bazarkowego
i nr 12 za 5 zł na początek proszę
kotx2 pisze:dzikafretka pisze:A te kolczyki nr 2 z koronki to jak są długie (bez zawieszki) i jak szerokie?
długość to 5 cm
szerokosc w najszerszym miejscu 3,5 cm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości