Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Czy będzie można na imprezie porozdawać ulotki o Psocie w Fortecy, na którą oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam, na 5 czerwca (już za chwileczkę będę słać zaproszenia)?![]()
Psota organizowana jest przez Ostatnią Szansę i jej wolontariuszy.
Anuk pisze:Afatima pisze:Czy będzie można na imprezie porozdawać ulotki o Psocie w Fortecy, na którą oczywiście wszystkich serdecznie zapraszam, na 5 czerwca (już za chwileczkę będę słać zaproszenia)?![]()
Psota organizowana jest przez Ostatnią Szansę i jej wolontariuszy.
Oczywiście!
Agneska pisze:Zosiu, o ekspozycję dla kolczyków własnie zdążyłam się pozamartwiać, więc jeśli możesz obstalować sztalugi - to super
Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:Zosiu, o ekspozycję dla kolczyków własnie zdążyłam się pozamartwiać, więc jeśli możesz obstalować sztalugi - to super
A pomogłabyś je dostarczyć z mojej firmy? Bo mogę autobusem, ale one dość nieporęczne są...
Agneska pisze:Zofia&Sasza pisze:Agneska pisze:Zosiu, o ekspozycję dla kolczyków własnie zdążyłam się pozamartwiać, więc jeśli możesz obstalować sztalugi - to super
A pomogłabyś je dostarczyć z mojej firmy? Bo mogę autobusem, ale one dość nieporęczne są...
Zosiu, ani dzisiaj ani jutro nie przejadę przez centrum.
MariaD pisze:Ja będę samochodem i mogę przejechać przez centrum.
Zofia&Sasza, zadzwoń do mnie wieczorkiem to się dogadamy.
Agneska pisze:Zosiu, nie da się ukryć, że byłoby mi dużo, dużo wygodniej, gdybym nie musiała jechac dodatkowo przez centrum. Będę robic wszystko i tak na tempo, i propozycja, żeby Maria mogła Cię zabrać z tym majdanem (a ma bliziutko), jest dla mnie SUPER.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 87 gości