Moderator: Moderatorzy
Hańka pisze:Miło mi to słyszećKorale są. Okrągłe za dychę a nieregularne i perły po piątaku, razem byłoby 20 zet eł. Pakować?
marta79 pisze:Czy jajo z koralami to już się przeprowadziło czy jeszcze szuka dobrej szyi?
ciekawa.swiata pisze:aaaa byłabym zapomniała!
jeszcze te korale lapis lazuli chcem
![]()
![]()
![]()
a jako gratis poproszę perełki na żyłce, jeśli można![]()
Hańka pisze:marta79 pisze:Czy jajo z koralami to już się przeprowadziło czy jeszcze szuka dobrej szyi?
Rety, przegapiłam Twój post, sorkiKorale jadą do ciekawej.świata a jajo jest do wzięcia. Ale ono z szyją nie ma nic wspólnego
Hańka pisze:Oto coś, czego nazwy nie znamKółka takie na głowę, którymi Arabowie przytrzymują arafatki.
Autentyki z Bliskiego Wschodu. Na co to komu? Na bal przebierańców! Wystarczy stare prześcieradło i jesteśmy Arabami! Wiem, co mówię - swego czasu wyhaczyłam główną nagrodę jako niejaki BinLaden. Po 5 złotych.
Hańka pisze:welina pisze:Hańka pisze:Nie mój ci on, bierz gratis
Ch...ra za daleko do Sopotu.Uroczy gratisik , a co na to właścicielkai że daje się ubierać
![]()
![]()
Wesołych Świąt
Wzajemnie! Kot się sam pokazał, jak wpisałam w gugla "Arab arafatka"Czuję, że musiałabyś po niego jeszcze dalej niż do Sopotu jechać, bo fotka jest z forum izrael.org z podpisem "Poznajcie mojego sąsiada" użytkownik zaś ma nick "Kocur z Jerozolimy"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości