To ja już się cieszę że się rozpocznie akcja ogłoszeniowa i szukanie domków!
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Witajcie Kochani! Cieszę się, że karma smakuje, po wypłacie jeszcze coś kociakom kupię. Gromadzie Marzeni również.
Napisałam też PW, Smarti.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Smarti mam prośbę te kicie które miały ruje sterylizujcie,jeżeli któraś nie miała może być sterylizowana np.przed trafieniem do schroniska.Zwróć na to uwagę ,bo nie o wszystkich są sprawdzone wiadomości.
Sz.Kocie-a dostalas foty od meksykanki? Juz dawno wysylala na email.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
A ja też coś mam - wczoraj spędziłam upojne dwie godziny w pewnym salonie sieci komórkowej no i w końcu pan doradca zrobił mi porządek z telefonem i przegrywaniem zdjęć.. To co mam to straszne zaległości, ale niech są, a co tam
Trusia i Fionka
Imć Sznycel
Blusia
i cudna cytrynowa magnolia
No, ja tych maluchów to jeszcze mam od groma zdjęć. Nie wysłałam wszystkich, bo nie wiem czy zaśmiecać pocztę. Fajne są wszystkie koty. A Sznycel, pan walizka najukochańszy