Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 27, 2011 8:48 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Ja ja ganiałem Pysię to często robiliśmy ogony jak wiewióra.
A jak ona na mnie ślicznie fuczała.
Chyba mi brakuje tego fuczenia i oberwania pysiową łapeczka.

Fasolko mocno trzymamy za Dużą. Czy Ona musi iśc do szpitala. U Inisi pisała, że Ją trzeba naprawić.
Haker współczujący problemów

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pt maja 27, 2011 9:42 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

:ok: :ok: :ok: za szybkie naprawienie Dużej!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 27, 2011 11:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Duża trochę się na mnie gniewa. Bo pacnęłam łapką Florkę :oops: :oops: :oops:
Duża mówi, że przecież tylko Florka i duża są po mojej stronie, życzliwe, a tu taka niewdzięczność i niezrozumienie :oops: :oops: :oops: :oops:
Fasolka bardzo zawstydzona (tylko raz pacnęłam i od razu się wtrąca)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt maja 27, 2011 12:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Czemu Duza spiewa: Motylem bylem, u-u?
Obrazek

Mru
Ostatnio edytowano Pt maja 27, 2011 13:01 przez Dorota, łącznie edytowano 1 raz
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 27, 2011 12:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Dorota pisze:Czemu Duza spiewa: Motylem bylem, u-u?
Obrazek

ru

Mru,

to pewnie po tym jak Duża przytyła straciła poczucie płci i dlatego teraz o sobie śpiewa byłem :twisted:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt maja 27, 2011 12:59 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

iwcia pisze:
Obrazek

ru

Mru,

to pewnie po tym jak Duża przytyła straciła poczucie płci i dlatego teraz o sobie śpiewa byłem :twisted:

Ptachu

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt maja 27, 2011 14:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Mru :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: jakis ty miaupiekny burasio :1luvu: :1luvu:

Fasolciu milego dzionka :*:*:*:* zmykam do pracy :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt maja 27, 2011 14:22 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MaryLux pisze:
iwcia pisze:
Obrazek
ru

Mru,
Ptachu

:ryk: :ryk: :ryk:

Na pewno :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob maja 28, 2011 8:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Cześć wszystkim!
Słonka nie widać, duża nie wie, w co ręce włożyć, ale zmusiłam ją, żeby napisała wesołe miaudobry, bo wszyscy o mnie zapomną :oops:
To jest stare zdjęcie, z czasów, kiedy byłam po sterylizacji i mieszkałam w łazience.
Duża mówi, że ślicznie na nim wyglądam i że to nic, że stare.

Fasolka
Obrazek

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob maja 28, 2011 9:31 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:Cześć wszystkim!
Słonka nie widać, duża nie wie, w co ręce włożyć, ale zmusiłam ją, żeby napisała wesołe miaudobry, bo wszyscy o mnie zapomną :oops:
To jest stare zdjęcie, z czasów, kiedy byłam po sterylizacji i mieszkałam w łazience.
Duża mówi, że ślicznie na nim wyglądam i że to nic, że stare.

Fasolka
Obrazek

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]
Fa-sol-ko,

Duza ma racje.
Zazwyczaj Duze nie maja racji :twisted:

Pewnie, ze slicznie! :oops:

Mru oczarowany
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Sob maja 28, 2011 11:18 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Dzień dobry Fasolinko,
ale prześliczne zdjęcie :oops:
Jak Ci mija dzień?
Ja sobie leżę przytulony do Dużej :)
Badylek
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Sob maja 28, 2011 11:51 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

caldien pisze:Dzień dobry Fasolinko,
ale prześliczne zdjęcie :oops:
Jak Ci mija dzień?
Ja sobie leżę przytulony do Dużej :)
Badylek
Przytulony do Duzezj?! 8O
Zabiegala o Twoja obecnosc?

Ja lezalem na kompie glowa do dolu.
Katar z prawej dziurki wyciekal mi :(

Mru

Dorota

Post » Sob maja 28, 2011 12:06 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Duża i dziewczynki jeżdżą do gabinetu, właśnie obwąchałam Florkę - sprawdzam, czym pachnie po gabinecie i wącham też transporter.
Dziękuję, Mru :oops: . Biedaku, cieknie z noska, to okropne jest :(
Duża ma chwilę przerwy w transporcie, bo nie zdążyła do autobusu i musi z Franią pojechać następnym. Mówi, że to niszczy plany czekające na realizację w kolejce :? .
Fasolka

Nie powiodła się próba samodzielnego podania kroplówki - technicznie się nie udało, z powodu niewystarczającego szkolenia - orzekła pani doktor. Ale się nie poddam, dziś kupię następną butlę płynu i będę próbować dalej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob maja 28, 2011 12:13 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

Fasolko nie tylko śliczne wyglądasz na tym zdjęciu, wyglądasz cudnie, zabójczo uwodzicielski itp.
Haker
PS. Ja sobie tez czasami lubię poleżeć w wc koło rury :mrgreen:
przez kocia dziurę obserwuję wtedy korytarz.
H

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Sob maja 28, 2011 14:06 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 2.

MalgWroclaw pisze:
Nie powiodła się próba samodzielnego podania kroplówki - technicznie się nie udało, z powodu niewystarczającego szkolenia - orzekła pani doktor. Ale się nie poddam, dziś kupię następną butlę płynu i będę próbować dalej.

Koniecznie.

:ok: :ok:
:ok: :ok:

Dorota

[poprzednia][następna]