Ale wszystko ku chwale.......... kotów

Tylko taki biorę po uwagę.po_prostu_kaska pisze:Wydawałoby się, że Tajfun będzie rozchwytywany. Przecież białe i rude mają takie powodzenie. A on jest trochę taki i trochę taki, powinien zadowolić wszystkich![]()
No cóż, poczeka, ale jak już mu się trafi domek to taki, że wow

Tajfun zasłużył na swoje imię dzisiaj w nocy zrzucił z ławy laptopa ,wisząc na obrusie.Do tego zbierałam piloty i baterie które z nich wypadły.Teraz pod poduszką śpię z długopisami,pilotami i nie wiem czy z laptopem nie będę. horacy 7 pisze:Tak się cieszę,że Mila lepiej się czuje.Tajfun zasłużył na swoje imię dzisiaj w nocy zrzucił z ławy laptopa ,wisząc na obrusie.Do tego zbierałam piloty i baterie które z nich wypadły.Teraz pod poduszką śpię z długopisami,pilotami i nie wiem czy z laptopem nie będę.
![]()
![]()
Oczyma wyobraźni zobaczyłam jak to małe futro buja się na obrusie i nagle wszystko leci po_prostu_kaska pisze:horacy 7 pisze:Tak się cieszę,że Mila lepiej się czuje.Tajfun zasłużył na swoje imię dzisiaj w nocy zrzucił z ławy laptopa ,wisząc na obrusie.Do tego zbierałam piloty i baterie które z nich wypadły.Teraz pod poduszką śpię z długopisami,pilotami i nie wiem czy z laptopem nie będę.
![]()
![]()
Basiu, ja przepraszam, domyślam się, że nie było Ci do śmiechu jak to wszystko spadło, ale jak przeczytałam to roześmiałam się w głos![]()
![]()
Oczyma wyobraźni zobaczyłam jak to małe futro buja się na obrusie i nagle wszystko leci

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości