Gdyby moja Szprotka uznawała jakiekolwiek zabawki z pewnością bym kupiła, niestety, zabawek pół koszyka a jej NIC nie interesuje A myszki super, pamiętam jak tymczasy były nimi zachwycone
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Anetko myszki dotarły dzisiaj,już się zadomowiły Jedną dałam kocicy(szaleństwo na całego-kot się nacpał i głupieje )a druga schowałam na zaś. To ziółko w malutkiej torebeczze to kocimiętka,prawda? Dziękuję bardzo za cudne mynie
Ludzie kupujta mynie od Anetki, Wasze kotki ,kocurki i kocięta będą miały radochę!!!!!!
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Mynie ślicznościowe,kocimiętkowe popiskują z tęsknoty za swoimi kotkami
Kupujta ,nie zostawiajcie takich cudnych myszek bez kocich właścicieli,nie pozwólcie myszkom zostać sierotkami Bezdomne myszki z kocimiętką chcą do swoich domków i kotecków