Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Ooooo - witam w klubie kupowych detektywów
katarzyna1207 pisze:meksykanka pisze:Ooooo - witam w klubie kupowych detektywów
Ja już w tym Klubie od dawna... półtora roku temu sprawdzałam każdą kupę małych padalców po tym jak zeżarły gumkę z kociej wędki .... i mierzyłam, czy z poskładanych kawałków wyszła cała długość zeżartej gumki ...
katarzyna1207 pisze:Dziękujemy za wszystkie kciuki..... Dobranoc ...Małego już położyłam spać...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:meksykanka pisze:Ooooo - witam w klubie kupowych detektywów
Ja już w tym Klubie od dawna... półtora roku temu sprawdzałam każdą kupę małych padalców po tym jak zeżarły gumkę z kociej wędki .... i mierzyłam, czy z poskładanych kawałków wyszła cała długość zeżartej gumki ...
Ja już nawet nie sprawdzam, odkłaczam profilaktycznie
julk@j pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:meksykanka pisze:Ooooo - witam w klubie kupowych detektywów
Ja już nawet nie sprawdzam, odkłaczam profilaktycznie
a tak spytam czym odkłaczacie i jak często?
katarzyna1207 pisze:katarzyna1207 pisze:Dziękujemy za wszystkie kciuki..... Dobranoc ...Małego już położyłam spać...
Się sama zacytuję .... Wydawało mi się, że go położyłam spać... dopycha się RC sensitivity ...dostaliśmy próbki od naszej wetki ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kociamama100 i 195 gości