Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:OKI, nie marudź, bo Cię do siebie zaproszę na dobęwrócisz do siebie jak do sanatorium wypoczynkowego
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:a nie,nie.Srać mają normalnie...zdrowe qpale mają być.Kuwetki sprzątnąć szybciutko.Piguły,kropelki,mycie oczek....raz,raz.Jedzonko,przegląd rezydentek.....szukanie Baśki,Delki....Mizianie Mamuśki i ....kto tam jeszcze będzie się domagał....No i mamy drugą nad ranemufff....spać,spać.
No tak mniej więcejZapomniałaś jeszcze z raz nakarmić gnojki, jeszcze raz kropelki i kuwety przed nocą sprzątnąć
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:a nie,nie.Srać mają normalnie...zdrowe qpale mają być.Kuwetki sprzątnąć szybciutko.Piguły,kropelki,mycie oczek....raz,raz.Jedzonko,przegląd rezydentek.....szukanie Baśki,Delki....Mizianie Mamuśki i ....kto tam jeszcze będzie się domagał....No i mamy drugą nad ranemufff....spać,spać.
No tak mniej więcejZapomniałaś jeszcze z raz nakarmić gnojki, jeszcze raz kropelki i kuwety przed nocą sprzątnąć
Bo już padłam ...na ryj po dyżurkuGnojki głodne,kropelek niet...kuwetki pachną
Tak by było,o!
salvadoredali67 pisze:fszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kociej Matki.
I szczególnie dla Matki tego wątku. Za jej trud włożony w wychowanie nowych pokoleń koteckuf, podcieranie noseckuf i dupeckuf, za karmienie o każdej porze dnia i nocy, za wożenie do żłobka w pracy i inne takie tam.
![]()
![]()
![]()
![]()
Niech żyje Matecka nasych koteckuf....![]()
![]()
![]()
![]()
Szacun Matulu.....
![]()
![]()
![]()
OKI pisze:salvadoredali67 pisze:fszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kociej Matki.
I szczególnie dla Matki tego wątku. Za jej trud włożony w wychowanie nowych pokoleń koteckuf, podcieranie noseckuf i dupeckuf, za karmienie o każdej porze dnia i nocy, za wożenie do żłobka w pracy i inne takie tam.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szacun Matulu.....
![]()
![]()
![]()
Matecka koteckuf żyje, całkiem nieźle, wczoraj ją widziałam w lecznicy
alix76 pisze:OKI pisze:salvadoredali67 pisze:fszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kociej Matki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szacun Matulu.....
![]()
![]()
![]()
Matecka koteckuf żyje, całkiem nieźle, wczoraj ją widziałam w lecznicy
Ale to chyba o Tobie było- a moje kocie dzieci dorosłe, chlip, nie zrobią mamusi laurki ...
Szalony Kot pisze:Ty tam adres mailowy choćby dopisz, bo jak kolejne osoby będą udostępniać, to się zagubi kto był pierwszy ;]
Szalony Kot pisze:Ty tam adres mailowy choćby dopisz, bo jak kolejne osoby będą udostępniać, to się zagubi kto był pierwszy ;]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 226 gości