Kotyszki amyszki - Filip ,Karmel i Gucio zapraszają :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 8:22 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

amyszka pisze:Facet cały dzień w pracy to mogie wszystko wywalić :mrgreen:

Wygląda na to, że Amyszka wywaliła wszystko z kotami włącznie, bo nic o nich nie pisze :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw maja 26, 2011 8:37 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

JoasiaS pisze:
amyszka pisze:Facet cały dzień w pracy to mogie wszystko wywalić :mrgreen:

Wygląda na to, że Amyszka wywaliła wszystko z kotami włącznie, bo nic o nich nie pisze :roll:

Bo remontują zapewne :wink: :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw maja 26, 2011 9:42 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Jestem tak zawalona tymi gratami że szok :x Będę mogła zrobić przegląd co do wyrzucenia jak już choć jeden pokój będzie zrobiony .Jest szansa że dziś 8)
Ale w międzyczasie jest tyle sprzątania i innych takich zajęć że nie wiem kiedy to nastąpi :roll:
Karmel jest pomocnikiem malarza :wink: :lol: Cały czas blisko pana ,patrzy na każdy jego ruch ,sprawdza czy równo i czy się nie obija :ryk:
Pan mówi że ma nadzorcę :wink: :lol: Każde otwarcie drzwi to oczywiście ucieczka Karmela :x

Wczoraj koło 15 przeżyliśmy chwilę grozy :strach:
Pan się spytał gdzie Karmel (nadzorca mu zginął 8O ) Mówi że wystawił drapak i fotel na balkon i może Karmel na dach uciekł Obrazek

Nogi mi się ugięły ,wybiegłam na balkon i wołam .Nic ,zero .Pan już szykuje się na dach ,gdy zza telewizora wychodzi jakby nigdy nic Karmelito :1luvu: :D

Oczywiście drapak powędrował na korytarz :P

Karmel wieczorem pada jak onuca i śpi jak niemowlę z maleńką przerwą niemal do rana :mrgreen:

Gucio całe dnie w kanapie :(
Wczoraj po południu wyszedł zachęcony walerianką i nawet dał się panu pogłaskać ,ale jak tylko słyszy że coś się w domu robi ucieka do wersalki :(
Za to późno wieczorem i bardzo wcześnie rano - lata jak piorun kulisty ,pomiaukuje , zaczepia duże koty i w ogóle wyżywa się na zapas . No i oczywiście je itd,itp :wink: :lol:

Filipek jak żołnierz na wojnie potrafi spać wszędzie i w każdych warunkach :mrgreen:

Wszystkim mamom ludzkim i kocim pociechy z dzieci i wszystkiego co najlepszeObrazek :D
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw maja 26, 2011 14:41 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Oj, to masz wesoło.
No to my z Zochą na pewno się już nie zmieścimy :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw maja 26, 2011 16:39 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

anita5 pisze:No to my z Zochą na pewno się już nie zmieścimy :wink:

:(

Może innym razem uda nam się spotkać :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Czw maja 26, 2011 19:21 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Doczytałam :lol:
Kończcie już ten remont i wstawiaj nowe fotki kotyszków, bo tęsknimy :1luvu: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw maja 26, 2011 20:52 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

JoasiaS pisze:Doczytałam :lol:
Kończcie już ten remont i wstawiaj nowe fotki kotyszków, bo tęsknimy :1luvu: :ok:

Końca nie widać Obrazek

Gutek cały dzień spał w kanapie ,teraz się rozkręca :twisted: a ja padam na pysk ,choć to nie ja tyram cały dzień :oops: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie maja 29, 2011 9:03 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Za szybki koniec remontu :ok:
Biedne kotki się napracują...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Nie maja 29, 2011 16:57 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

No Anitko z remontami to tak jest że nie dość że trwają jeszcze raz tyle co się planuje ,to i kosztują dużo więcej :wink: :lol:
Ale na kolejne wiele lat będzie spokój :mrgreen:

Został jeszcze przedpokój (malowanie sufitu i tapetowanie ścian) i wnęka kuchenna -malowanie.
I masę pucowania i układania :evil:

Deczko foto-relacji na blogu
http://kotyszki.blox.pl/2011/05/Jak-na-wojnie.html

http://kotyszki.blox.pl/2011/05/Cd-jak-na-wojnie.html

na zachętę jedna fota
Obrazek :lol:

aaaaaa jeszcze jedna
Obrazek :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie maja 29, 2011 17:06 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Bardzo atrakcyjny jest taki remont :P Te folie wszędzie - takie to ciekawe :lol:
I różne nowe miejsca można odkrywać - za szafami, półkami. Cudnie :) :wink:

mahob

Post » Nie maja 29, 2011 17:12 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

mahob pisze:Bardzo atrakcyjny jest taki remont :P Te folie wszędzie - takie to ciekawe :lol:

A jeszcze ile zabawek mamy odzyskanych 8O :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Nie maja 29, 2011 21:47 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

amyszka pisze:
mahob pisze:Bardzo atrakcyjny jest taki remont :P Te folie wszędzie - takie to ciekawe :lol:

A jeszcze ile zabawek mamy odzyskanych 8O :lol:

Aaaa, na pewno :lol: Skarby pochowane :wink:

mahob

Post » Pon maja 30, 2011 4:55 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Nawet mi nie mówcie. Powinnam zrobić remont, ale nie mogę się do tego zabrać...
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 30, 2011 7:52 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

Folia to jest to. :P
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pon maja 30, 2011 9:06 Re: Kotyszki amyszki -Filip, Karmel i Gucio zapraszją po raz 7

anita5 pisze:Folia to jest to. :P

Chyba im zostawię jedną :mrgreen:

miszelina pisze:Nawet mi nie mówcie. Powinnam zrobić remont, ale nie mogę się do tego zabrać...

Miszelinko ,następnym razem nie będziemy robić wszystkiego na raz :twisted:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]