TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 19:35 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

bardzo mi przykro.. biedna mała...

Rosiczko [*]

:cry:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 25, 2011 22:12 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

:cry: :cry: :cry:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw maja 26, 2011 8:19 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

No to z miotu kotki ostała się ino szara koteczka. Ta o ciekawym umaszczeniu. Dziś ładnie przybrała, zresztą cały czas je. Wygląda na silną. Oby.

Kotka kicha i pewnie dobrze byłoby ją wrzucić na mocniejszy antybiotyk, ale to by zaszkodziło małej. Musi jeszcze trochę wytrzymać na tym, trudno.

Kociaki od Renaty i Alisi mają już imiona: Debil, Debilka i Dureń (bury). Jak ktoś chce protestować to niech je karmi. EDIT: w trakcie pisania tego postu Debil zrobił Durniowi kupę na głowę. Rzadką kupę.

Poloniści i Ateiści nadal zgodnie podsrywają, ale rosną i są ok.

Rogatek nie ma ochoty jeść, więc trzeba go karmić po kresce. Ale przynajmniej nie wariuje. Wczoraj się wreszcie wysikał wieczorem po DROBNEJ sugestii z mojej strony.
Ostatnio edytowano Czw maja 26, 2011 11:55 przez jopop, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw maja 26, 2011 8:26 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Kociaki od Renaty i Alisi mają już imiona: Debil, Debilka i Dureń (bury). Jak ktoś chce protestować to niech je karmi. EDIT: w trakcie pisania tego postu Debil zrobił Durniowi kupę na głowę. Rzadką kupę.

Omatkobosko :ryk: :ryk: :ryk: , a już chciałam opieprzyć Cię za obraźliwe imiona dzieciaków :twisted:
Szykują się kolejne Chloropodobne :mrgreen:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw maja 26, 2011 8:27 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

No to [*] dla ciemnej koteczki - oby szarej się udało ...
Jopop, wybacz ale :ryk: - Debil, Debilka i Dureń i ich wyczyny :twisted: - no, wiem, że w obsłudze to nie takie śmieszne :roll:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw maja 26, 2011 9:23 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Kociaki od Renaty i Alisi mają już imiona: Debil, Debilka i Dureń (bury). Jak ktoś chce protestować to niech je karmi. EDIT: w trakcie pisania tego postu Debil zrobił Durniowi kupę na głowę. Rzadką kupę.

jopop, ja Cię uduszę :ryk: :ryk: :ryk: Mało se nie zasikałam służbowego stołka :ryk: :ryk: :ryk:
Bo że oplułam monitor i zalałam się łzami ze śmiechu to mały pikuś :twisted:

Trzymam za szarusię i resztę potrzebującego towarzystwa :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw maja 26, 2011 20:44 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

:lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw maja 26, 2011 21:05 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze: Poloniści i Ateiści nadal zgodnie podsrywają, ale rosną i są ok.

... to trzeba się cieszyć, że nie sobie nawzajem na łby...

Jeśli mogę zgłosić pewną poprawkę bez karmienia, to dla srającego proponowałbym DEBO. Moja mama - polonistka z koleżankami, po wprowadzeniu nowego systemu kształcenia i oceniania uczniów ukuły taki termin jako wyższy stopień debilizmu. Chyba pasuje.

A szarawa się jakoś nazywa? Bo jeśli nie, to proponowałabym Wyżlica, bo to wyżły mi się kojarzą z ciemnym łbem i jasnym tułowiem. Dziwność takiego imienia dla kota chyba się wpisuje w ogólną tendencję.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw maja 26, 2011 21:41 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Przyimek pojechał do domu, zabierając do towarzystwa Parafrazę ;)

Przymiotnik zaklepany, losy Przysłówka się ważą.
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 26, 2011 22:37 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:losy Przysłówka się ważą.

To znaczy?

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Czw maja 26, 2011 22:46 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

no w sensie domu. albo go ma albo nie.
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 26, 2011 22:53 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

To 3mam za to żeby jednak miał domek :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Wątek: viewtopic.php?f=1&t=128136
Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później zniszczy doświadczeniem

nikaxx

Od: Śro wrz 08, 2010 10:58

Post » Pt maja 27, 2011 2:46 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Kopiuję z fundacyjnego:
jopop pisze:No dobra. Plecak spakowany, koty oporządzone. Jeszcze tylko jedno karmienie przed ruszeniem w drogę.

Wracam w niedzielę późno w nocy. do tego czasu mój telefon (692...) i wszystkie sprawy interwencyjne przejmuje chcąc nie chcąc Aleba. Ten drugi (535...) proszę traktować tylko jako awaryjny. I tylko na SMSy, jeśli będzie trzeba - oddzwonię. Ale mogę mieć duży obsuw czasowy i nie móc rozmawiać. Więc jeśli coś może zaczekać do poniedziałku - niech zaczeka. Albo niech Aleba rozwiąże ;)

Trzymajcie za nas kciuki w sobotę, w okolicach południa.

Stado zostaje pod świetną opieką Alebów i Afron1 z córkami. Bardzo Wam dziękuję i mam nadzieję, że przez te 3 dni nie zdążycie osiwieć :twisted:

Jeśli mała ma być Wyżliczką to matka powinna też być jakąś suką :twisted: tylko na inną literę. ktoś zna jakieś biało-czarne żeńskie psy o żeńskiej nazwie rasy?

Świta, czas się na moment przyłożyć do poduszki. Za godzinę pobudka. Do zobaczenia!
Obrazek

jopop

Post » Pt maja 27, 2011 8:37 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

jopop pisze:Kopiuję z fundacyjnego:
jopop pisze:No dobra. Plecak spakowany, koty oporządzone. Jeszcze tylko jedno karmienie przed ruszeniem w drogę.

Wracam w niedzielę późno w nocy. do tego czasu mój telefon (692...) i wszystkie sprawy interwencyjne przejmuje chcąc nie chcąc Aleba. Ten drugi (535...) proszę traktować tylko jako awaryjny. I tylko na SMSy, jeśli będzie trzeba - oddzwonię. Ale mogę mieć duży obsuw czasowy i nie móc rozmawiać. Więc jeśli coś może zaczekać do poniedziałku - niech zaczeka. Albo niech Aleba rozwiąże ;)

Trzymajcie za nas kciuki w sobotę, w okolicach południa.

Stado zostaje pod świetną opieką Alebów i Afron1 z córkami. Bardzo Wam dziękuję i mam nadzieję, że przez te 3 dni nie zdążycie osiwieć :twisted:

Jeśli mała ma być Wyżliczką to matka powinna też być jakąś suką :twisted: tylko na inną literę. ktoś zna jakieś biało-czarne żeńskie psy o żeńskiej nazwie rasy?

Świta, czas się na moment przyłożyć do poduszki. Za godzinę pobudka. Do zobaczenia!

biało-czarne to dalmatyńczyki albo pointery, żeby zostać przy wyżłach. Pointerka brzmi dziwnie, to może Pointa?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt maja 27, 2011 8:40 Re: TYMCZASY U JOPOP V-kilkanaścieKOCIĄT-wielka sesja foto s.11!

Pinta :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia][następna]