Moderator: Estraven
jasdor pisze:Od wizyty u pani doktórki - coraz lepiejWk..nie to najlepsze lekarstwo, od razu wszystko przechodzi i chorować się odechciewa

Pasibrzucha pisze:Jasdorku, śniłaś mi się dzisiaj! Byłaś fizykiem jądrowym w PAN-ie, a ja starałam się Ciebie ubłagać, żebyś mnie raz chociaż wzięła ze sobą do pracy i pokazała jakieś eksperymenty

Pasibrzucha pisze:Jasdorku, śniłaś mi się dzisiaj! Byłaś fizykiem jądrowym w PAN-ie, a ja starałam się Ciebie ubłagać, żebyś mnie raz chociaż wzięła ze sobą do pracy i pokazała jakieś eksperymenty

Korespondentka pisze:Zaglądnęłami tak mi się spodobało, że chętnie Ci czarnego persika na stałe oddam
, takiego 3 letniego dla damskiego towarzystwa akurat.
Widzę, że chcąc nie chcąc gustujesz w czarnym kolorze,też mam kilka czarnych kociaków z pięknymi, zielonymi oczyskami - niestety na chwilę obecną są nieadopcyjne, więc na moim kocim wątku ich zdjęć nie mam.
* doczytałam o blokadzie![]()
Pasibrzucha pisze:Jasdorku, śniłaś mi się dzisiaj! Byłaś fizykiem jądrowym w PAN-ie, a ja starałam się Ciebie ubłagać, żebyś mnie raz chociaż wzięła ze sobą do pracy i pokazała jakieś eksperymenty![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości