To 10 letnia koteczka, cierpi na przelekla chorobe nerek. Dzisiaj odebralam ja z lecznicy.
Pierwszy rachunek ktory jest wystawiony do 15 maja jest na kwote 411zl
Rachunku od 16 maja az do dzisiaj jeszcze nie dostalam.. pewnie tez to bedzie nie mala kwota. Musze wiec sie jakos ratowac.
Na utrzymaniu mam dt i do zaplaty jeszcze jeden rachunek do konca maja - 470zl za koteczka Sasze, ktorego niestety pokonal Fip
Zwykle w takich chwilach pozyczalam od kogos.. i powoli splacalam wystawiajac aukcje, jednak teraz nie mam takiej osoby.
Wystawiam perfumy na ten cel.
Emporio Armani Diamonds SummerNowy charyzmatyczny letni zapach dla niej
Emporio Armani Diamonds Summer to nowa letnia wersja znanego juz dobrze zapachu Diamonds, którego twarzami sa wokalistka Beyonce
Emporio Armani Diamonds Summer dla niej, to urzekajaco swiezy, pizmowo - kwiatowy zapach. Akord poziomki i liczi w nucie glowy lagodzi “chlodny”
aromat sorbetu z zielonych jablek, którego swiezosc nadaje zapachowi
dynamizmu. W samym jego sercu otwarty kwiat rózy powraca do swego
pierwotnego aromatu w kontakcie z platkami peonii. Urzekajaca nuta tla pozostaje niezmieniona w swej naturze, zyskujac jednakze na dynamizmie dzieki
drzewnym, bursztynowym i pizmowym akcentom.
Ogólnie mówiac zapach Diamonds Summer jest jak letnia swiezosc, chlodne morskie fale i cieple powietrze. Wszystko to zostalo zamkniete we flakonach przypominajacych swoim wygladem lodowe bryly. Dodatkowych uroków dodaja turkusowe odcienie szkla wygladajace jak refleksy slonca przenikajace przez lodowiec.
produkt jest nowy
wyjety z pudelka tylko do zdjecia (jutro uzupelnie zdjecia dokladnie tej perfumy)
poj. 100 ml
(tester)
cena regularna 215 PLN
cena kup teraz 160zl
pokrywam koszt nadania listem poleconym
dziekuje za udzial.