Fundacja "JOKOT" - DT dla maluchów i dorosłych długowłosych!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 19:47 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Ta, w gadaniu to można na Ciebie liczyć ... :mrgreen:
Dzisiaj, jako, że nie było upału, pokazały się oba pingwiny na Cytadeli i Mała Czarna Znikotka :twisted: . A na warsztaty zagląda jakiś obcy czarny kocur - ciekawe, czy to nie nasz kolega z poharatanym łbem :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro maja 25, 2011 20:10 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Albo jakieś nowe cuś :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro maja 25, 2011 20:17 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Też mam fobię warsztatową :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro maja 25, 2011 21:36 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

1. miot z Wiosennej do zgarnięcia za ok. 3 tygodnie - zapisy proszę.
2. WIDAĆ małe kociaki w dziurze na Wileńskiej (Alebo, Afron1 - znacie to miejsce). Trzeba je wreszcie zrobić.
3. Umierają na nowotwory złośliwe 2 panie Teresy. Jedna na Markowskiej (5 kotów), druga na Chomiczówce (20 kotów). Potrzeba tam PILNIE pojechać i porobić zdjęcia i opisy tych kotów. Szczególnie pilna jest p. Teresa z Markowskiej, która 30.05 idzie do szpitala i nie wiadomo kiedy i w jakim stanie wróci.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro maja 25, 2011 22:21 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Jopop, ja mogę pojechać do p. Teresy na Markowską, pracuję obok i już ją poznałam.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw maja 26, 2011 7:58 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

I jeszcze miot do zgarnięcia z Celnej. Chory podobno.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw maja 26, 2011 8:47 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Conchita pisze:Jopop, ja mogę pojechać do p. Teresy na Markowską, pracuję obok i już ją poznałam.

Ja też! Tzn, mogę pojechać, bo nie poznałam.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw maja 26, 2011 8:50 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Conchita pisze:Jopop, ja mogę pojechać do p. Teresy na Markowską, pracuję obok i już ją poznałam.

super :)

potrzebujesz wsparcia, czy sama dasz radę?

namiary masz, umów się ;)

dzięki!!!!
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 26, 2011 9:01 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

jopop pisze:

super :)

potrzebujesz wsparcia, czy sama dasz radę?

namiary masz, umów się ;)

dzięki!!!!

To może ja na tę Chomiczówkę?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 26, 2011 9:09 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Zosiu, byłoby super. Ale ze względu na liczbę kotów chyba warto byś miała kogoś do towarzystwa...

wysyłam Ci PW z namiarami
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 26, 2011 9:25 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

jopop pisze:Zosiu, byłoby super. Ale ze względu na liczbę kotów chyba warto byś miała kogoś do towarzystwa...

wysyłam Ci PW z namiarami

No to kto mógłby pójść ze mną do 20 kotów w charakterze sekretarza? :wink:

Edit: Rockowe kotki już oba mruczą jak traktorki, a wczoraj Highwayek zaczął się bawić. Dziś wypuszczę je w łazience podczas kąpieli. Zobaczymy jak się będą zachowywać. W łazience brak zakamarków, więc się nigdzie nie wcisną. A w weekend idziemy do lecznicy. :D
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 26, 2011 9:29 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Izabelin. Ktoś umarł. Były 3 koty po zmarłym. Właściciel domu, cytuję: "rudego wywiózł gdzieś do lasu, szylkretkę pogonił i się tam gdzieś szwenda w pobliżu, a czarny jeszcze jest, ale i jego chce załatwić". Dokładniejsze namiary mam mieć wkrótce. DT dla czarnego i szylkretki (jeśli się znajdzie) pilnie potrzebne.
Obrazek

jopop

Post » Czw maja 26, 2011 9:32 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Aleba pisze:Albo jakieś nowe cuś :twisted:

U mnie się złapało nowe cuś :twisted:
Obrazek
Ładne? :mrgreen:

Szczęśliwie czarny zezul też był uprzejmy się spakować. Już odjajcony. Chyba nic więcej w piwnicy nie urzęduje, poza tym powyżej i jego kumplami :roll:
Tak mi przyszło do łba, że jak to moje okienko z pół roku sobie pobędzie zamknięte, to do zimy lokatorzy z pewnością zatęsknią za koteckami :twisted:

jopop pisze:Izabelin. Ktoś umarł. Były 3 koty po zmarłym. Właściciel domu, cytuję: "rudego wywiózł gdzieś do lasu, szylkretkę pogonił i się tam gdzieś szwenda w pobliżu, a czarny jeszcze jest, ale i jego chce załatwić". Dokładniejsze namiary mam mieć wkrótce. DT dla czarnego i szylkretki (jeśli się znajdzie) pilnie potrzebne.

Rany :? Ludzka wredność mnie przeraża.

Ja niestety chwilowo jestem wyłączona z działań wszelakich, brak mi czasu i miejsca na cokolwiek :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw maja 26, 2011 9:35 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Jeju, szczurek :1luvu: Mam nadzieję, że go nie teges...?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 26, 2011 9:38 Re: Fundacja "JOKOT" - potrzebne DT oraz karma dla kociaków

Zofia&Sasza pisze:Jeju, szczurek :1luvu: Mam nadzieję, że go nie teges...?

Nie teges, nie teges :lol: Nie dałabym rady takie małe, przerażone z wielkimi paciorkami nad wąsem :?
Ale rozpatrywałam całkiem poważnie opcję kastracji przed wypuszczeniem :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]