Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 25, 2011 9:44 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

chciałabym zamieścić na FB informację o tym, jak jednocześnie Milińska zbiera pieniądze na leczenie persa i go sprzedaje na gumtree. Mam od andorki prtscreeny w PDF. Jak można je wrzucić na portal?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro maja 25, 2011 11:30 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

dzięki pomocy Dobrej Duszy :1luvu: przed chwilą uaktualniłam wydarzenie na FB, łącznie z fotkami.

Dopisałam też w tytule wydarzenia pełną nazwę "fundacji", czyli imię i nazwisko jej fundatorki :lol: Żeby łatwiej było szukać na FB i u wujcia google.
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 25, 2011 13:05 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka, Ty jesteś jednak NIESAMOWITA :!: :!: :!: Idę na FB, wrzucę to na kilka kocich portali niech ludziska czytają. Ta baba jest jednak powalona dokumentnie, chciwość ją w końcu zgubi - czego życzę jej z całego serca.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro maja 25, 2011 13:10 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Mogę poprosić linka do tego wydarzenia?
gdzies mi umknęło :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro maja 25, 2011 13:12 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

magdaradek pisze:Mogę poprosić linka do tego wydarzenia?

http://www.facebook.com/event.php?eid=151107038286128
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 25, 2011 13:16 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

ewan pisze:Femka, Ty jesteś jednak NIESAMOWITA :!: :!: :!: Idę na FB, wrzucę to na kilka kocich portali niech ludziska czytają. Ta baba jest jednak powalona dokumentnie, chciwość ją w końcu zgubi - czego życzę jej z całego serca.

nie ma w tym żadnej niesamowitości
po prostu jestem zdeterminowana, żeby najpierw dotrzeć z informacją o Milińskiej i jej "fundacji" do jak największego grona osób, a potem doprowadzić do zamknięcia tego przedsiębiorstwa produkcyjnego. Szczegóły na temat tej części aktywności Milińskiej vel Izuni Kotuni wkrótce.
Obrazek

Femka

Post » Śro maja 25, 2011 13:29 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

150,00zł za chorego i niezaszczepionego persa :shock: ja pie... :shock: To ja może opchnę swoją tymczaske, za jakąś sporą sumkę, wszak na jej zabieg i karmę poszło już kupę kasy. A co se będę :ryk:

Mają ludziska tupet.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 25, 2011 13:40 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Cameo pisze:150,00zł za chorego i niezaszczepionego persa :shock: ja pie... :shock: To ja może opchnę swoją tymczaske, za jakąś sporą sumkę, wszak na jej zabieg i karmę poszło już kupę kasy. A co se będę :ryk:

Mają ludziska tupet.

:ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro maja 25, 2011 14:59 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka pisze:
ewan pisze:Femka, Ty jesteś jednak NIESAMOWITA :!: :!: :!: Idę na FB, wrzucę to na kilka kocich portali niech ludziska czytają. Ta baba jest jednak powalona dokumentnie, chciwość ją w końcu zgubi - czego życzę jej z całego serca.

nie ma w tym żadnej niesamowitości
po prostu jestem zdeterminowana, żeby najpierw dotrzeć z informacją o Milińskiej i jej "fundacji" do jak największego grona osób, a potem doprowadzić do zamknięcia tego przedsiębiorstwa produkcyjnego. Szczegóły na temat tej części aktywności Milińskiej vel Izuni Kotuni wkrótce.

Ej tam, dla mnie jesteś NIESAMOWITA i proszę się nie sprzeczać w tej kwestii ze mną :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro maja 25, 2011 21:29 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Femka pisze:
magdaradek pisze:Mogę poprosić linka do tego wydarzenia?

http://www.facebook.com/event.php?eid=151107038286128

Czy jest możliwość, by wydarzenie na FB było dostępne także dla niezalogowanych?
Pozdrawiam, Magda

yavien

Od: Pt gru 11, 2009 17:14

Post » Czw maja 26, 2011 11:47 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

obawiam się, że nie
próbowałam kiedyś na wiele sposobów zobaczyć coś bez zalogowania.
Obrazek

Femka

Post » Czw cze 02, 2011 12:21 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Chciałabym wszystkich uspokoić, że znalazłam już osobę, która napisze nam doniesienie. Jak zwykle okazało się, że szukałam po świecie, a pod nosem miałam bardzo rzetelną dziewczynę, doradcę prawnego, która aż się pali do napisania, bo pracujemy na tym samym piętrze i dodatkowo bardzo się lubimy. Joasia również chciała napisać za darmochę, ale tu ja wykazałam się tffardością niczym Roman Bratny. Z tym, że nie wiem, jak to sobie rozliczymy, bo dostanę na tę usługę fakturę VAT, więc odniosę już korzyść jako firma. Ale z drugiej strony wiem, że wiele osób po prostu chce mieć swój udział w tym doniesieniu, zatem proponuję, aby kwota netto została podzielona na pół, ja zapłacę połowę, a druga połowa rozłoży się na tyle osób, ile wyrazi chęć dorzucenia się.
Nie znam jeszcze kwoty, ale wiem, że będzie baaardzo przyjazna :D Wtedy proponuję ustalić szczegóły.
Obrazek

Femka

Post » Czw cze 02, 2011 12:26 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Jak groszem nie śmierdzę, to się dorzucę. :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw cze 02, 2011 13:00 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

Ja myślę, że nie powinnaś Femka płacić połowy kosztów, już wystarczajaco dużo w tej sprawie zrobiłaś, podasz kwotę i złożymy się na całość. Takie jest moje skromne zdanie. Fajnie, że coś się nareszcie ruszy cieszę się, że koleżanka :1luvu: się podjęła.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw cze 02, 2011 13:01 Re: Fundacja "Kocia Mama" Izy Milińskiej-co daje kotom?sprawdź!!

dubelek :oops:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]