Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zzuzu pisze:wybaczcie za skąpe informacje na wątku, ale ja ostatnio mam poważny spadek formy i jakoś nie mam weny do pisania. dodatkowo martwi mnie Franka, bo ona potrzebuje dużo uwagi, wtedy naprawdę się rozkręca, a ja ostatnio nie mogę jej tej uwagi poświęcić. bardzo bym chciała żeby szybko znalazła domek, a czym dalej w las tym jakoś humor słabszy. nie wiem czy jak tak dalej będzie to nie trzeba będzie France poszukać nowego DT, który mógłby poświęcić jej więcej czasu. bo ona jak się ją nie zaczepia itp to od razu się wycofuje i "za pralką" staje się najlepszym miejscem. a szkoda, żeby zmarnować to co już jest![]()
cynamon i wanilia pisze:odnowiłam aukcję. wyróżnioną. gdybyście chciały żeby coś zmienić, dajcie znaćkciuki!
zzuzu pisze:cynamon i wanilia pisze:odnowiłam aukcję. wyróżnioną. gdybyście chciały żeby coś zmienić, dajcie znaćkciuki!
dziękujemy
Gibutkowa pisze:Bazarek dla Frani i nie tylko viewtopic.php?f=27&t=128243&p=7520468#p7520468
zzuzu pisze:Frania wczoraj cały wieczór szalała po pokoju na zmianę to z myszką, to z piłką, to z kulką z foli aluminiowej, od czasu do czasu robiąc sobie przerwę na odpoczynek wylegując się pod fotelem. aż takiej rozbawionej to jej jeszcze nigdy nie widziałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 77 gości