A teraz sprawdzian znajomości Niebieskich, skierowany do miłośników Mirmiłowa.
KTO to jest??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Ja, ja wiem, spytaj mnie!
Aniada pisze:
O Czesiu: jest bardzo mądrym, bardzo grzecznym i doskonale ułożonym chłopczykiem. Zna 6 języków obcych, w tydzień opanował materiał z całego roku szkolnego, skatalogował książki w bibliotece, stworzył gazetkę ścienną na wszystkich piętrach szkoły, wydał 5 numerów szkolnego czasopisma, zorganizował wyjazd szkolnego chóru do Barcelony, wygrał przegląd dziecięcej piosenki aktorskiej, rozprowadził poczynione przez siebie streszczenia wszystkich lektur szkolnych, zorganizował debatę z władzami miasta i wygrał 7 olimpiad przedmiotowych. Niestety, ma chyba jakiś problem, bo domaga się usunięcia ze szkoły wszystkich pozostałych uczniów.
O Jożu: Jeżeli natychmiast nie rozważą Państwo przeniesienia dziecka do innej szkoły, zawiadomy kuratorium i wystąpimy do sądu rodzinnego. Nie, nie zamierzam uzasadniać komentarza. Proszę o błyskawiczną decyzję.
O Misiu: chłopczyk jest bardzo grzeczny, koleżeński, radosny i doskonale odnajduje się w grupie rówieśniczej. Niestety ma olbrzymie trudności z przyswajaniem wiedzy. Sugeruję korepetycje w systemie 18 godzin na dobę...
O Polci: wybitnie uzdolniona dziewczynka. Rywalizująca z Czesiem. Niestety, sugerujemy przeniesienie jej do innej placówki, bowiem ostatnio groziła, iż po lekcjach spuści Czesławkowi takie manto, że go rodzice nie poznają. A ma dość mroczną i introwertyczną osobowość.
Ilekroć coś w szkole dzieje się nie po jej myśli - natychmiast sama wymierza sprawiedliwość, wołając, że jeszcze ojca sprowadzi w odwecie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości