mar_tika pisze:Mara czy Hopka lub Lena nadaje się do domu wychodzącego?
Tak - obydwie się nadają ale Lena już była ze mną na działce a Hopka jeszcze nie ale myślę, że się nadaje także
Moderator: Estraven
mar_tika pisze:Mara czy Hopka lub Lena nadaje się do domu wychodzącego?
Mara S pisze:mar_tika pisze:Mara czy Hopka lub Lena nadaje się do domu wychodzącego?
Tak - obydwie się nadają ale Lena już była ze mną na działce a Hopka jeszcze nie ale myślę, że się nadaje także
terenia1 pisze:Poprawiam grafik Marzenka kuruj się, Beatka dzięki za dyżur![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 23.05.-28.05.2011
23.05. pon. rano Gosia i Wiesia wie. Bona
24.05. wt. rano MaraS wie. Teresa
25.05. śr. rano Bona wie. MaraS.
26.05. czw.rano Beatka wie. Cookie
27.05. piat rano brak wie. Dorotka
28.05. sob. rano Cookie wie. brak
29.05. niedz. brak wie. Dorota
I grafik wklejam już na 1 stronę watku.
gosiakot pisze:W porozumieniu z Wiesią oferujemy się na poranny dyżur piątkowy 27 maja , który jest wolny z powodu choroby Alienor. Na dyżur pojedziemy razem, ja zrobię cięższe prace , potem szybko pojadę do Katowice do pracy.Wiesia natomiast będzie miała możliwość zostać z kociakami dłużej.
terenia1 pisze:gosiakot pisze:W porozumieniu z Wiesią oferujemy się na poranny dyżur piątkowy 27 maja , który jest wolny z powodu choroby Alienor. Na dyżur pojedziemy razem, ja zrobię cięższe prace , potem szybko pojadę do Katowice do pracy.Wiesia natomiast będzie miała możliwość zostać z kociakami dłużej.
Gosiu i Wiesiu bardzo dziękujęPani Wiesia ma do odbioru kluczyk do kociarni
Filomen pisze:U Gremlinow problem polega na tym że kanaliki lzowe zarosly. Lzy ktore normalnie nawilzaja oko i splywaja do nosa sciekaja na zewnatzr tworzac srodowisko do ewentualnej infekcji. Natluszczanie im caly czas neomycyna czy atcortinem nie wyleczy a to sa antybiotyki. Betadine już probowalam jak byly u mnie w domu riwanol nie ale balabym się do oka? Poza tym zabarwi na cytrynowo sierc, to już nigdy ich nikt nie pokocha. Biedne Gremliny nie maja cos szczescia. Moze sprobujmy z tym linomagiem? Jak bedzie gorzej to odstawimy. Do oka krople a pod masc. Pozdrawiam z pociagu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości