Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 12:32 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

takje zmarnowane na kotleta mienso mię zaszkodziło, żem puścił pawia po nim i już kilka razy żem musiał iść do kuwety :evil: Duża mję bletkom nakarmiła znowu bletki i suchy intestinal mie czeka przez pół kotleta no :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie maja 22, 2011 13:02 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

A my dostempu do neta nie mamy. Duza siem chyba zaklaczyla I tylko spi I pawie puszcza. A my se nie umiemy wlonczyc kompa sami.
Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie maja 22, 2011 13:24 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

dajta Dużej pasty niech siem odkłaczy, bo kto was bendzie karmił?

PearlRain

Post » Nie maja 22, 2011 15:16 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

a Duża wam nic nie skubła do żarcia?

PearlRain

Post » Pon maja 23, 2011 21:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

A ja mam wewntetnete... wewnętsznego demona! Durza tak mówi, ale to nie demon, tylko jakaś tasiemka!!! I teras nie chcom ze mnom spać i karzom mi się go pozbyć :|
Mela

To nie tasiemka, ty żłobku. To taki robal i pszez ciebie wszyskie dostajemy lekarstwa!
Mania

A muwiłam, nie pszynosić guwniarstwa do domu, to napszynosili wpierw jednom, a potem drugom :twisted: Latajom, biegajom, menczom dame (mnie czyli) i jeszcze tera tasiemka :roll: Sami Durze na pewno majom tesz, bo je ciongle całujom. Mnie by pocałował jeden z drugim, to bym im pokazała. Z liścia :evil:
Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon maja 23, 2011 21:31 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

kjedyś mjałem jakieś robale i żem dostawał zaszczyk na nie i Duże wtedy pilnowała jak żem kupem zrobił brała jom do pudełka i gdzieś z niom szła - nie wiem sprzedać czy coś. Pchłem też żem mjał od weta żem pszyniós se zwierzontko a co, Duże majom nas my też możemy mjeć jakieś sfoje zwierzontko nie?
Emir

PearlRain

Post » Pon maja 23, 2011 22:10 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

8O tasiemki? pchły? a co to jest? ja nigdy nic nie miałem... można to od weta dostać, a fajne to jest :?:

Dużego nie ma i Duża sobie muzykę puszcza...jakieś "depesz" coś tam i było tak głośno i se wyła i tak fałszowała to ja jej troche pomagałem ile umiałem.A wcześniej se wyła jakąś "Adele" ale pomagała jej wtedy wyć taka maniejsza Duża i uciekłem bo siem bałem, że coś im jest...czemu ludzie tak potfffornie wyjom?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto maja 24, 2011 7:46 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

moja Duża nie wyje mam spokój z tym, za to czasem se razem słuchamy Betovena i Mocarta bo ja lubiem to z fortepjanem, Duża to sama słucha djarów idzie to znieść, jak se cicho słucha
Zulus pchły nie som fajne bo som małe i łażom po futrze to sfendzi, a te inne żyjontka to nie pamjentam dawno to było
pchłem żem raz mjał i Duża zaraz jom utłukła

PearlRain

Post » Wto maja 24, 2011 14:08 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Łażom po fjutrze? A to takie fajne gilanie jest? bo ja lubime gilanie...swendzenia nie lubiem....

Asia_Siunia

Post » Wto maja 24, 2011 14:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

żem siem drapał z tom pchłom jak ją żem u weta dostał i to nie było gilanie i pchły gryzom, a może wtedy Hogata u weta pchłem złapała i na mię ją wywaliła, no bo ja to wyleniały dość bywam jak mję Duża futro odfilcuje, a Hogata to mjała długje ładne futro, ale ona siem czesać lubi ja tam nie lubiem

PearlRain

Post » Wto maja 24, 2011 18:15 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Z departamentu robakow: Michal ma znowu rozwolnienie a KOmandos 'dziwna' kupe czyli prawdopodobnie on jest nadal zarobaczony. No i dzisiaj mi kaszlal rano... Ma ktos doswiadczenie w odrobaczaniu zarobaczonego kota?

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw maja 26, 2011 14:31 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

bendem skórkom jak nic :cry: żem poszed do kuwety nasikałem se normalnie, potem zaraz mi siem kupem zachciało a do brudnej kuwety nie bendem robił to żem poszedł do pokoju i na dywanie żem zrobił dorodnom kupem, Duża powiedziała że chcem być skórkom na nerki i siem proszę o przerobienie na skórkem :cry:
Emir

PearlRain

Post » Czw maja 26, 2011 15:29 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Emir...kurde no...nie zostań skórkom :!: Skórki nie piszom, nie kupajom, nie sikajom i wogóle nawet jeść skórkom nie dajom :!:

Żeś mnie chłopie zmartwił :?

Asia_Siunia

Post » Pt maja 27, 2011 16:33 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Zulus Duża mnię dziś siem nie odgraża, może zapomniała albo teraz za ciepło i skórka wyleniała jej nie potszebna, na razie mam spokój :ok: a ile miensa dzisiej namarnowała szok 8O żem myślał że gołembia mam na objad a ona mienso w kapustem pozawijała i mówi że to som gołombki - normalnie jakbym nie wiedział jak gołomb wyglonda no
Morfa nie widzieliśta ? coś mało siem pokazuje kumpel nasz, bo dziefczyny to pewno siem opalajom

PearlRain

Post » Pt maja 27, 2011 20:01 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

jestem kurna no. Jest nędza bo baba mję bija. Ja jom też, ale ona wyjada mi wszystko i syczy. W sumie to jest jakby mały ja - tylko baba. Mówię Wam, to jest babomorf.
Aha - nikt o niom nie pyta, znaczy w cholerę długo tu zostanie. Zajefajnie, kurde no.

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]