Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:A jak jej poszla chemia i biologia?
anulka111 pisze:chemia byla trudna,biole na pewno zepsuja kluczemod jutra ja sprawdzam
jakoś sobie trzeba radzićThorkatt pisze:Bądź łaskawa dla mojejanulka111 pisze:chemia byla trudna,biole na pewno zepsuja kluczemod jutra ja sprawdzam
![]()
prace poznasz po bardzo drobnych i ksztaltnych literkach i na pewno jakis rudy klaczek sie zaplącze
Tak mnie właśnie wykańczał spokój córki w tym roku. Dla niej cyt. "mamo, żaden rozszerzony nie jest problemem, nie ma co się przejmować"Thorkatt pisze:Najbardziej jednak bede przeżywac za 2 lata mature syna, bo jego spokój mnie wykońvzy
key_west pisze:Thorkatt pisze:oczywiście spróbuję a uszka sterczace czy oklapnięte - znaczy sie podobny do jakiej rasy?
Pieski i inne zwierzaki to już przerabiałam - na zawieszkach też.
Ja jestem pani od przyrody - wszystko żywe
Jeśli można, to proszę o uszka oklapnięte - takie jak u rzeczonego pieska, który jest podobny do ratlerka![]()
I baaardzo dziekuję
Super! Już nie mogę się doczekaćThorkatt pisze:Ratlerek wyciety i z nowym rozwiazaniem, a i pozostałe zakładniczki szykują sie pod maszynę.
ziuta1 pisze:Psiego zakładnika rasy bokser jest szansa do zrobienia.
anulka111 pisze:Nie badz taka pokaz zakladniki z nietypowymi pysiamipadam z ciekawosci jaki jest ten ratlerek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości