Annazoo pisze:anna09 pisze:Annazoo pisze:Tu nie jakość fotki jest ważna
Tylko pokaźny brzuszek Leosia?![]()
Et Tu, Brute, contra Leo![]()
![]()
Ale to był komplement

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:anna09 pisze:Annazoo pisze:Tu nie jakość fotki jest ważna
![]()
Pasibrzucha pisze:NiesamowiteCzyli jednak czas, czas i jeszcze raz czas
A jak Stalka z Dorcią żyje?
anna09 pisze:Annazoo pisze:anna09 pisze:Annazoo pisze:Tu nie jakość fotki jest ważna
![]()
Ale to był komplementMnie się ten brzuszek bardzo podoba, jest taki... całuśny
Pasibrzucha pisze:Nie ma problemu. Pójdę do babci z aparatem i poproszę, żeby mi głośno tłumaczyła ułamki.
Annazoo pisze:Właśnie wywaliłam czarne, dziurawe, ukochane glany. Dobrze, że syn nie widzi![]()
Gotuję sobie szpinak, duuuużo szpinaku, wobec tak poważnej czynności musiałam przerwać pakowanie, nieprawdaż?
U Mamy rutyna: Waluś na fotelu przesypia cały dzień z przerwami na głaski i jedzenie. W nocy biega za myszkami![]()
Pasibrzucho, zamówienie Babci jest takie: zrobić Walusiowi zdjęcie, gdy się przeciąga i ziewa, a języczek mu zakręca do góry, bo jest wtedy taki słodziutki
Etiopia pisze:Annazoo pisze:Właśnie wywaliłam czarne, dziurawe, ukochane glany. Dobrze, że syn nie widzi![]()
Gotuję sobie szpinak, duuuużo szpinaku, wobec tak poważnej czynności musiałam przerwać pakowanie, nieprawdaż?
U Mamy rutyna: Waluś na fotelu przesypia cały dzień z przerwami na głaski i jedzenie. W nocy biega za myszkami![]()
Pasibrzucho, zamówienie Babci jest takie: zrobić Walusiowi zdjęcie, gdy się przeciąga i ziewa, a języczek mu zakręca do góry, bo jest wtedy taki słodziutki
Szpinak![]()
![]()
![]()
![]()
Kocham szpinak w każdej postaci i każdej ilości ......
Pozdrawiamy
Pasibrzucha pisze:Polecam dodać na początku pokrojony w kostkę, podsmażony wędzony boczuś, a na koniec, dla nadania konsystencji - surowe jajkoDo makaronu, jako farsz do naleśników lub jako samodzielne danie
Pasibrzucha pisze:Nie próbowałaś takiego (wiem, bo Cię znam), to skąd wiesz, że wolisz ten podstawowy, UBOŻSZY
Annazoo pisze:Tu nie jakość fotki jest ważna
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Google [Bot], Kankan, Marmotka, Meteorolog1 i 15 gości