Wszystkie koty za pan brat,kić z autostrady str.20

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 20, 2011 7:55 Re: Wszystkie koty za pan brat,panikuję ???str.9

pucio79 pisze:Cześć!
Jak Figa, byłyście u weta?

Podepnę się pod pytanie :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie maja 22, 2011 12:53 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w biegu :? Z Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie maja 22, 2011 21:10 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

kotx2 pisze:ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w biegu :? Z Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną :?

Zdrówka życzymy i kciuki trzymamy! :ok:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Nie maja 22, 2011 21:11 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

AniaWrocław pisze:
kotx2 pisze:ech to był cięzki tydzień,nie mialam czasu ,żeby zajrzec na chwilkę na forum ,wszystko w biegu :? Z Figą byłam zaraz na drugi dzień u veta,jest podejrzenie alergii pokarmowej ,na razie kazała vetka podawać tylko suchą karmę ,żeby wyczaić co jest przyczyną :?

dziękuję przydadzą się :ok: :D

kotx2

Post » Nie maja 22, 2011 21:14 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

kotx2 pisze:
AniaWrocław pisze:

dziękuję przydadzą się :ok: :D

To w takim razie bardzo mocno :D
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon maja 23, 2011 9:36 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

AniaWrocław pisze:

Ja również :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto maja 24, 2011 17:12 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

jutro jadę do veta do kontroli,kota jakby mniej się drapała i ma strupki czyli ranki się goją,niestety od paru dni kicha,rzadko ale jednak,może trzy ,cztery razy w ciągu dnia ale ja juz panikuję :( ,za pare dni będę wystawiać bazarki na koty z forum i na Figę,bo mam dołek finansowy :(

kotx2

Post » Wto maja 24, 2011 17:17 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

kotx2 pisze:jutro jadę do veta do kontroli,kota jakby mniej się drapała i ma strupki czyli ranki się goją,niestety od paru dni kicha,rzadko ale jednak,może trzy ,cztery razy w ciągu dnia ale ja juz panikuję :( ,za pare dni będę wystawiać bazarki na koty z forum i na Figę,bo mam dołek finansowy :(

Dla Figi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Post » Wto maja 24, 2011 17:30 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

pucio79 pisze:
kotx2 pisze:jutro jadę do veta do kontroli,kota jakby mniej się drapała i ma strupki czyli ranki się goją,niestety od paru dni kicha,rzadko ale jednak,może trzy ,cztery razy w ciągu dnia ale ja juz panikuję :( ,za pare dni będę wystawiać bazarki na koty z forum i na Figę,bo mam dołek finansowy :(

dziękuję przydadzą sięObrazek

kotx2

Post » Wto maja 24, 2011 17:31 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

kotx2 pisze:
pucio79 pisze:

dziękuję przydadzą sięObrazek

Będzie dobrze :ok:

pucio79

Post » Wto maja 24, 2011 17:45 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

weszłam na forum i od razu mam lepszy humor :ok: dziś trochę zdołowana byłam :? forum ma ...yyy zapomniałam jak to się nazywa...działanie lecznicze :?: :roll: :?:

kotx2

Post » Wto maja 24, 2011 17:47 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

kotx2 pisze:weszłam na forum i od razu mam lepszy humor :ok: dziś trochę zdołowana byłam :? forum ma ...yyy zapomniałam jak to się nazywa...działanie lecznicze :?: :roll: :?:

najlepszym lekarstwem na poprawę humoru jest nasza krynia :piwa:

pucio79

Post » Wto maja 24, 2011 17:49 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

pucio79 pisze:
kotx2 pisze:weszłam na forum i od razu mam lepszy humor :ok: dziś trochę zdołowana byłam :? forum ma ...yyy zapomniałam jak to się nazywa...działanie lecznicze :?: :roll: :?:

najlepszym lekarstwem na poprawę humoru jest nasza krynia :piwa:

:D

kotx2

Post » Wto maja 24, 2011 21:12 Re: Wszystkie koty za pan brat,Figa podejrzenie alergii pokarm.

jem oliwki a koty wchodzą mi na głowę 8O ,nosy w talerzu a sioooooooo :roll:

kotx2

[poprzednia][następna]