Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Fona możesz wylicytować za mnie na dogomanii te zwierzątka nr 26 za wywoławczą? Jednak nie miałam kiedy 'rozgryzać" tamtego forum. PS. Z tym, że jak weszłam to doczytałam, że on jest do 23-go maja. Ale może się uda "po zamknięciu"? Pozdrawiam I napisz pw do ew. wpłaty.
mgj pisze:Dziewczyny, ja się już pogubiłam. Mam już wpłacać kasę za słowniki czy jeszcze nie? Napiszcie pw. Pozdrawiam
Zapraszamy na zakupy mnóstwo fajnych książek czeka
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152