Cammi pisze:po za ważkami to ja też mam kotymnuustfo kotów i psa
Gdzie zdjęcia ??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:po za ważkami to ja też mam kotymnuustfo kotów i psa
Etiopia pisze:Więcej zdjęć poproszę![]()
![]()
![]()
Zdjęcia ważek tez mogą być ach jak Wam dobrze że macie czym robić zdjęcia ......
Pozdrawiam serdecznie LSD i Kotusia Walusia![]()
anna09 pisze:Wszystkie koty na zdjęciach śliczne, ale mnie osobiście serce bije szybciej na widok dwóch z nich![]()
Annazoo, a może by tak Mamie na Dzień Matki podarować aparat, aby mogła Walusiowi zdjęcia robić?
anna09 pisze:Piękne zdjęcia ślicznej dziewczynki![]()
Hmm, czyli Twoja Mama nie ma co liczyć na fajny i obecnie przydatny prezent z okazji Dnia Matki
edit_f pisze:tak kiedyś żyła sobie Dorcia.. jak sobie przypomnę to miejsce, to wciąż mam ciarki.. na zdjęciu jest też Polcia (teraz w nowym domku), Kora (burunia, którą trzeba było wypuścić, bo chciała żyć na wolności, nie wiem, gdzie teraz jest) i Tolcia, której widać tylko oczko zza desek strychu (umarła mi kicia)..
Annazoo pisze:edit_f pisze:tak kiedyś żyła sobie Dorcia.. jak sobie przypomnę to miejsce, to wciąż mam ciarki.. na zdjęciu jest też Polcia (teraz w nowym domku), Kora (burunia, którą trzeba było wypuścić, bo chciała żyć na wolności, nie wiem, gdzie teraz jest) i Tolcia, której widać tylko oczko zza desek strychu (umarła mi kicia)..
Dorunia to ta w głębi MIODOWA?
edit_f pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:tak kiedyś żyła sobie Dorcia.. jak sobie przypomnę to miejsce, to wciąż mam ciarki.. na zdjęciu jest też Polcia (teraz w nowym domku), Kora (burunia, którą trzeba było wypuścić, bo chciała żyć na wolności, nie wiem, gdzie teraz jest) i Tolcia, której widać tylko oczko zza desek strychu (umarła mi kicia)..
Dorunia to ta w głębi MIODOWA?
tak.. to Dorunia.. miodowa i jedyna w swoim rodzaju
Annazoo pisze:Tu nie jakość fotki jest ważna
anna09 pisze:Annazoo pisze:Tu nie jakość fotki jest ważna
Tylko pokaźny brzuszek Leosia?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, Kankan, Meteorolog1 i 19 gości