Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Dopiero teraz dotarłam do wiadomości.
Dzwoniłam do Bungo na stacjonarny - nie odbiera.
Ja mogłabym pomóc.
Czy ktoś ma komórkę Bungo???????
Tweety pisze:hurtowo dziękuję wszystkim za wszystko (nie wymieniam, bo jak kogoś pominę to wstyd będzie okrutny)
gdzieś pisałam, że z pomocą dobrych ludzi damy radę i nie myliłam się![]()
Na kociarnię właśnie pojechała pani z Radia Kraków, która dzwoniła do mnie rano, że chce zrobić reportaż o kociarni i jej corocznych problemach.
Robert zawiezie kocurka od queen_ink, na razie działają z vanją na kociarni, bo ciągle jest tam co robić. Dowiozą dzisiaj te regały od mk999, będzie można stawiać drapaki i kłaść posłanka, których jeszcze nie mamy ale może uda się coś pozyskać.
Tweety pisze:hurtowo dziękuję wszystkim za wszystko (nie wymieniam, bo jak kogoś pominę to wstyd będzie okrutny)
gdzieś pisałam, że z pomocą dobrych ludzi damy radę i nie myliłam się![]()
Na kociarnię właśnie pojechała pani z Radia Kraków, która dzwoniła do mnie rano, że chce zrobić reportaż o kociarni i jej corocznych problemach.
Robert zawiezie kocurka od queen_ink, na razie działają z vanją na kociarni, bo ciągle jest tam co robić. Dowiozą dzisiaj te regały od mk999, będzie można stawiać drapaki i kłaść posłanka, których jeszcze nie mamy ale może uda się coś pozyskać.
lutra pisze:cholera trzeba łapkę wystawić, powinna wrócić...
A wodę mogliśmy w butelki zbierać i wysłać do ADM na ich koszt. Ja jebię. Zupełny brak logiki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości