Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 24, 2011 9:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

sunshine pisze:No to co by mądrość życiowa nie zaginęła: dziecko nie może płakać bo jak płacze to się cofa w rozwoju, więc trzeba zrobić WSZYSTKO, by nie płakało; nie wolno dziecka stresować bo w życiu będzie miało dość stresów. Teściowa potrafiła biec do sklepu po cukier w kostkach bo takiego zażyczył sobie 5letni wnuczek.

:strach: :strach: :strach:
A jest świadoma jakiego człowieka wypuści w świat? jaki bagaż będzie ze sobą nosić? jako przyszły psycholog boję się :? a najbardziej przeraża mnie niemożność płaczu
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto maja 24, 2011 9:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Ja juz nawet nie dyskutuję, bo wszystkie moje argumenty są zbijane: jak będziesz miała własne to sama zobaczysz. Wiem tylko, że gdyby takie mądrości próbowała sprzedawać moim dzieciom, byłaby karczemna awantura.
Przypomniało mi się: wnuczek, wychuchany jedynak, rozpuszczony słodyczami przez dziadków, poszedł do przedszkola. Zetknął sie z nowymi zarazkami i zaczął chorować. Babcia wymyśliła, że wnusi ma robaki. No bo choruje i objada się słodyczami. Nawet poszła do swojego lekarza rodzinnego i załatwiła mu receptę na specyfik. I nieważne, że badania niczego nie wykazały.

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Wto maja 24, 2011 9:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

O kurde. A rodzice co na to wszystko?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto maja 24, 2011 9:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Nie zapodali specyfiku. Na szczęście rodzice są spokojni, zrównoważeni, z dystansem.

sunshine

Post » Wto maja 24, 2011 9:55 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

że też ludziom się chce wtrącać w życie ich dorosłych dzieci :roll: :strach:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto maja 24, 2011 10:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Patmol pisze:akrobatyka na szarfie to jest coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=19zg3mb-cgY
taki rodzaj akrobatyki cyrkowej
ja wole inne sporty; no ale - się nie czepiam zbytnio 8)

Ale fajne 8O
Super sprawa!

pozytywka

Post » Wto maja 24, 2011 10:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Zdziwiłabyś się Pozytywko jak bardzo sie chce :roll:

sunshine

Post » Wto maja 24, 2011 10:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Najpierw się człowiek męczy, żeby dziecka odchować i z domu wypchnąć, a potem im się wtrąca do tego jak żyją? I jeszcze wnuki chce przerabiać? 8O
Jesoooo, jak dobrze, że ze mnie taki leń - nic się dzieciom wtrącac nie będę, nic! :mrgreen: :ryk:

pozytywka

Post » Wto maja 24, 2011 13:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Patmol pisze:nie, nie dobrze
bo powinien czytać takie o bajeczki np, o Reksu czy krasnoludkach

a on woli, i to na pewno jest moja wina :oops: takie o wulkanach, bakteriach i kosmosie
małe dzieci nie powinny sobie takimi poważnymi sprawami głowy zajmować

To ci dopiero :ryk: :ryk: :ryk:
Mój syn też takie uwielbiał i wyrósł na normalnego faceta :wink: Chociaż właściwie to jednak chyba nie :roll: Przeprowadzając się na Północ zabrał swoje dwie fretki :roll: Czipy, paszporty, bilet, te sprawy........Większość znajomych w tym moja mama by tego nie zrozumiała :roll:
pamiętam, że w wieku 6 lat zadał mi pytanie :co to są bituminy :lol: Do dziś pamiętam, że nie wiedziałam :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 24, 2011 17:54 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

Dzis bylismy troszke slawni ze wzgledu na ulewe jaka byla w sobote. Niestety wywalila studzienka burzowa i zalalo nam kociarnie. Na szczescie, oprocz tego ze kociaki byly zestresowane, nic zlego naszym podopiecznym sie nie stalo. Tylko prawie cale wyposazenie poszlo do wyrzucenia i karma, do ktorej dostala sie woda :cry: http://tvp.info/teleexpress/wideo/24052011-1700/4440058. Krotka wzmianka w teleekspresie, ale widac jak obecnie wyglada nasz cat-room. Ogolnie reportaz byl dluzszy ale czasu antenowego im zabraklo. Za to ladnie wyszly w telewizji biala z bura czapeczka Syntia, ruda Sake i nawet bury Lolek zalapal sie
do wiadomosci, to ten w "dogu". Z powodu zalania mam u siebie mame z 4 maluszkami. Cudne bobasy :D .

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Wto maja 24, 2011 18:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

O kurczę :?
Trzymajcie się :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto maja 24, 2011 19:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

vanja pisze:Dzis bylismy troszke slawni ze wzgledu na ulewe jaka byla w sobote. Niestety wywalila studzienka burzowa i zalalo nam kociarnie. Na szczescie, oprocz tego ze kociaki byly zestresowane, nic zlego naszym podopiecznym sie nie stalo. Tylko prawie cale wyposazenie poszlo do wyrzucenia i karma, do ktorej dostala sie woda :cry: http://tvp.info/teleexpress/wideo/24052011-1700/4440058. Krotka wzmianka w teleekspresie, ale widac jak obecnie wyglada nasz cat-room. Ogolnie reportaz byl dluzszy ale czasu antenowego im zabraklo. Za to ladnie wyszly w telewizji biala z bura czapeczka Syntia, ruda Sake i nawet bury Lolek zalapal sie
do wiadomosci, to ten w "dogu". Z powodu zalania mam u siebie mame z 4 maluszkami. Cudne bobasy :D .

czytam codziennie na wątku, od pierwszej chwili, jak Tweety napisała, co się stało :strach:
cholerny pech - w zeszłym roku przecież była totalna katastrofa i w tym roku znowu
Trzymam kciuki :ok:

pozytywka

Post » Wto maja 24, 2011 21:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

jezdem w depressssssji
Zdzisia mnie jusz nie koha :(
Ucieka od mojego łuszka i nie hce sie pszytulać
buuuuu

nikt mnie nie koha, czemu ja koham koty?

pozytywka

Post » Wto maja 24, 2011 21:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

pozytywka pisze:jezdem w depressssssji
Zdzisia mnie jusz nie koha :(
Ucieka od mojego łuszka i nie hce sie pszytulać
buuuuu

nikt mnie nie koha, czemu ja koham koty?

Wiem! :idea: Musisz się dokocić :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto maja 24, 2011 21:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz. III

żeby trzeci mnie tesz rozkohał w sobie i pożuciłłłłł?
Never :placz:

pozytywka

[poprzednia][następna]