Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- odszedł ['].....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 21:08 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

wysłałam do ruru PW z sugestiami.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie maja 22, 2011 21:18 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

miałam tego nie pisac bo myślałam że jakoś weci poradzą sobie ale bardzo zależy mi żeby Januszek wyzdrowiał a tu słysze że jest gorzej.
Podali EPO bo nerki nie działają, I co ?!
Od tego nerki nie są zdrowsze.
Dlaczego Wasza lekarz nie leczy zapalenia nerek tylko anemię? Skutek a nie przyczynę. Nie zrobili w pewnym momencie badan na kreatyninę i mocznik. Gdy już wiadomo było, że jest stan zapalny nerek i usg tez nie było ok. Kurcze . Nie poradzi sobie chłopak przy takim leczeniu. Wirusy zaatakowaly nerki by doprowadzić do anemii. To białaczka cały czas i niech lekarze walczą z każdym jej objawem. Nie ma posiewu moczu aby określic właściwy antybiotyk, nie wiadomo jaki jest stan krwi.
Nie bedę wszystkiego pisała jeszcze raz . Wysłałam PW do Ruru.

asia2

Post » Nie maja 22, 2011 21:53 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

zdaje się ze nie mam racji :oops: :D
obejrzalam sobie na spokojnie wyniki Januszka plus informacje od ruru i nie koniecznie to są nerki. Przepraszam za mącenie ale coś spowodowało, że byłam pewna że wlaśnie z tym mamy caly czas do czynienia. Wpadam tu prawie codziennie i zawsze mocno trzymam kciuki za malucha. Zapomniały mi się jednak wyniki i maksymalnie zmartwił mnie fakt, że Januszek czuje się gorzej. Bardzo chciałbym aby można było nerki wykluczyć.
Latwiej dojść do jakiś właściwych wniosków głośno rozmawiając i dzieląc się przemyśleniami , nawet jeśli nie zawsze są słuszne.

asia2

Post » Nie maja 22, 2011 21:58 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

na razie nie było powodu do alarmu z nerkami
tylko zapalenie pęcherza- które nadal jest
jest też białko w moczu
i jest też urobilinogen co nie dobrze świadczy o wątrobie
u niego gorzej z watroba raczej niż z nerkami tak jak teraz to wygląda...
a to że nie chce jeść sprawy nie poprawia

myśle żeby mu zbadac poziom tarczycy
wyczytałam że objawy niedoczynności
sa właśnie takie jak ma januszek- brak apetytu, ospałość, anemia
a powodem niedoczynnosci może być przyjmowanie interferonu...
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon maja 23, 2011 11:16 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

nie było mnie przez jakiś czas i nie wiem - czy wiadomo już co dolega Januszkowi?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon maja 23, 2011 17:40 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

Drogie kochane cioteczki mam smutną wiadomość nie ma już wśród nas Januszka.Podjęłyśmy decyzje żeby go już dłużej nie męczyć był odwodniony miał żółtaczkę i pojawił się płyn w jamie brzusznej był słaby nie było szans na poprawę jego stanu.Wszystkim bardzo dziękujemy w zaangażowanie ratowania naszego kociaka za to że stworzyłyście bazarek i w ogóle za ogromne serducha i kciuki. A najbardziej dziękujemy ruru,Karolinie i dziewczyną które nas transportowały za poświęcenie swojego czasu.Będzie nam bardzo brakować Januszka jego psot i mam nadzieję że tam gdzie się znalazł będzie mu lepiej.

A.K. Januszek

Od: Wto kwi 12, 2011 18:26

Post » Pon maja 23, 2011 17:41 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

W tej chwili Januszkowi już nic nie dolega... :cry: :cry: :cry:

Bądź szczęśliwy maleńki tam, gdzie pobiegłeś...

Nawet nie umiem powiedzieć, jak bardzo mi źle i smutno...

Ruru, dziewczyny... przytulam...
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon maja 23, 2011 17:46 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

Januszku [']
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon maja 23, 2011 17:46 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

Januszku, tak mi smutno - tak bardzo chciałam, żebyś został z nami.
ćwicz, ćwicz kochany dla wszystkich ciotek z TM.
Kochamy Cię nadal.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 23, 2011 17:49 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

jaka szkoda :(
tak mi przykro :(
brykaj Januszku za tęczowym mostem!
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pon maja 23, 2011 17:50 Re: fajny Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- walcz Malutki!!

Cholernie smutno że się nie udało, ale wiecie, że zostało zrobione wszystko co możliwe.
Januszku [']
Biegaj szczęśliwie za TM...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon maja 23, 2011 18:07 Re: Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- odszedł.....

Smutno... [*]

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Pon maja 23, 2011 18:12 Re: Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- odszedł ['].....

Tak mi smutno, że się nie udało... tak b. chciałam... :cry: :cry: :cry:
Będę pamiętać o tobie, Januszku, jak spojrzę na moją Niki... tak wiele macie wspólnego...

Dziewczyny, dobrze zrobiłyście, że się malutki nie męczył.
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon maja 23, 2011 18:25 Re: Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- odszedł ['].....

Bardzo smutno..

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon maja 23, 2011 18:42 Re: Januszek FeLV+ instruktor kotoJogi- odszedł ['].....

nie wiem co napisać. Zamroziło mnie.
Bardzo przytulam i wierzę że się kiedyś spotkamy z chłopaczkiem.
Cholera, jakie to trudne. Dzielne i mądre jesteście. Jeszcze raz przytulam

asia2

[poprzednia][następna]