Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2011 10:20 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak mu matka truje i truje ciągle - a to kupa brzydka, a to jeść nie chce, to już miał tego dość i se rzygnął ;)
A tak poważnie - atropinki nie było wczoraj? Poza tym coś tam przetrawił skoro była kupa.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 23, 2011 10:41 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku nie wygłupiaj się! Nadal mocne kciuki i mnóstwo ciepłych myśli!

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon maja 23, 2011 17:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak kruszynka się teraz czuje?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon maja 23, 2011 17:58 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dopiero wróciliśmy z kroplówki ... Mały jest zmęczony, ja też ... nie chce jeść ...nie pije wcale ... :cry: Kupka nie mogła być inna, bo jest wyjałowiony ... Jutro mają być wyniki krwi ....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon maja 23, 2011 18:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

kupiłam mu saszetkę gastro intestinal - to podobno już by mógł troszkę jeść - ale nie chce ... zjadł 5 chrupek hypoalergenica ... Znowu mam doła strasznego ...czy go niepotrzebnie nie męczę ... :( i chyba sama zaraz z głodu padnę - bez śniadania jestem... a w lodówce tylko światło...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon maja 23, 2011 18:28 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, tak nie można. Musisz być silna psychicznie i fizycznie. Ja wiem, że łatwo jest gadać i pisać. Ale musisz być silna dla Pokerka. Zjedz coś koniecznie.
Trudno się dziwić, że mały nie ma apetytu. Męczą go dolegliwości, żołądeczek malusi się skurczył :(
Nie wolno tracić nadziei. Kocio ma wielką wolę życia w sobie. Chociaż czasem trudno, trzeba być dobrej myśli :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pokerku, walcz kocinko słodka :1luvu: Musisz pokonać chorobę, cokolwiek to jest. Ciotki czary odprawiają za Twoje zdróweczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kasiu, idź coś zjeść, koniecznie, choćby na siłę!
Obrazek

bulba

Post » Pon maja 23, 2011 18:30 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207, nie załamuj się Obrazek
trzeba mieć nadzieję że Pokerkowi się poprawi :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon maja 23, 2011 19:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, Ty się nam tu nie wykończ :( Pokerek Cię potrzebuje... Dobrze Cię rozumiem, ja też walczylam o zdrowie mojego kocurka, dobrze wiem co przechodzisz...
Trzymam za WAS mocne kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek .. http://facebook.com/julka75
Obrazek Obrazek Obrazek ...................... Obrazek

julka75

Od: Pt kwi 15, 2011 0:00

Post » Pon maja 23, 2011 19:45 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Skusiłam się i zalicytowałam sweterek. Mam nadzieję, że kogoś sprowokuję do licytacji :mrgreen:
Pokerku i Kasiu trzymajcie się :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 23, 2011 19:47 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu ty jedz, bo się wykończysz. Koty wytrzymają te pół godziny bez ciebie - Biedronka lub Żabka na pewno są blisko :roll:
Julka jak jedzenie kojarzyło się jej z wymiotami to mimo cerenii etc. nie chciała jeść - karmiona strzykawką pluła. Potem jak załapała smak recovery, było lepiej. Rozwodnij ewentualnie to gastro i podaj małemu strzykawką - po troszeczku. Wtedy powinien załapać że dobre i że nie rwie po tym od razu. ale najpierw sama zjedz, bo musisz mieć siły.
A Julka, którą kilka miesięcy temu wiozłam z przekonaniem, że na 80% wiozę kicię do uśpienia, bo już była pupą do życia i w kiepskim stanie, właśnie morduje kotka z Whiskasa na parapecie za kompem i w każdej chwili może rozłączyć mi neta :D

Pokerku, zdrowiej nam jak najszybciej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 23, 2011 20:49 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dzięki dziewczyny za wsparcie psychiczne ... potrzebne mi bardzo ... Zjadłam rosołku domowego - córka uraczyła ... (pewnie na wątku doczytała, że matka z głodu schodzi ...:wink:) Mały dłubnął trochę chrupek, wylizał sosik z saszetki, resztę pożarł Miszcz Demolki Kropencjusz ... (brzuchol mu już urósł :mrgreen:) Problem w tym, że nie mogę Pokerka karmić strzykawką - paw od razu ze stresu ... przerabialiśmy wiele razy ...Właśnie mu wymacałam na karczku odczyn po zastrzykach wielkości orzecha... bidulek mój malutki...Siedzi teraz ze mną na kocyku i mruczy ...
Jest koncepcja, dlaczego stracił apetyt - za dużo glukozy ... jutro skonsultuję z wetką ...oby to było to ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon maja 23, 2011 20:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:A tak poważnie - atropinki nie było wczoraj? Poza tym coś tam przetrawił skoro była kupa.

Atropinki nie ma od 4 dni...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon maja 23, 2011 21:03 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Pokerku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Trzymajcie się i za pozytywny zwrot akcji :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pon maja 23, 2011 21:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Trzymajcie się ciepło. Pokerku, po prostu nie ma innej opcji jak ta, że pomalutku wychodzisz na prostą - umawiamy się, tak? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon maja 23, 2011 21:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Moha pisze:Trzymajcie się ciepło. Pokerku, po prostu nie ma innej opcji jak ta, że pomalutku wychodzisz na prostą - umawiamy się, tak? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

przekazałam Małemu ...
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]