Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
salvadoredali67 pisze:26 dzień matki i macochy.
W sumie Oki powinna zrobić jako młoda świadoma matka imprezę.
Ogórki dostarczę.![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Do zagrychy musi byc zapitek..
Starczyło tylko, żeby się znieczulić po łapance
kocurzyca41 pisze:Starczyło tylko, żeby się znieczulić po łapance
To marniutki ten sponsor,oj marniutki.Wyprawki i inne cuda dla kotecków to gdzie?
kocurzyca41 pisze:Starczyło tylko, żeby się znieczulić po łapance
To marniutki ten sponsor,oj marniutki.Wyprawki i inne cuda dla kotecków to gdzie?
kalair pisze:I zwalasz na koteczki.![]()
A jak tam, dajesz rade? Wspolpracownicy nie mowia nic?
Szalony Kot pisze:Matkooo, Ty je do pracy wzięłaśI one będą z nami autem jechać?
![]()
Zanim dziś na łapankę, to najpierw wpadniemy do OKI celem poszukiwania czwartego kotecka. Trzymać kciuki za odnalezienie rzeczonego.
kocurzyca41 pisze:Znaczy się perfumy marki Coty.A twoi współpracownicy wytrzymują? A może ktoś się zakochał?
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Starczyło tylko, żeby się znieczulić po łapance
Nie ma, rozglądamy się za innym![]()
Gnojce się właśnie pobudziły i najpierw dorwały piszczącego scura, a teraz roztaczają aromaty po firmie![]()
W zasadzie to ja je obudziłam, ślepia kroplić
salvadoredali67 pisze:kocurzyca41 pisze:Starczyło tylko, żeby się znieczulić po łapance
Wyprafki miała ciotecka dla koteckuf łambulansem podwięźć. sam słyszałem .. chyba...
i spirytusik do odkażania Oki w brazowej buteleczce ..
mogę zrobić za wesołego sanitariusza i poodkażam OKI.![]()
![]()
ogórki dowiozę.
salvadoredali67 pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:Starczyło tylko, żeby się znieczulić po łapance
Nie ma, rozglądamy się za innym![]()
Gnojce się właśnie pobudziły i najpierw dorwały piszczącego scura, a teraz roztaczają aromaty po firmie![]()
W zasadzie to ja je obudziłam, ślepia kroplić
połóż je na szybie na kopiarce. i włącz enter. ..
bedą fajowe kopie z koteckuf....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 466 gości