K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 23, 2011 9:10 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

edit_f pisze:
lutra pisze:jak dawno była sterylka? U moich rodziców było podobnie, Gruba miała zabieg, jak wróciła do domu, to Mara ją zaatakowała. Wszystko wróciło do normy po ok. 2 miesiącach. Myślimy, że to dlatego, że Gruba pachniała inaczej...

kocurek miał kastrację w środę.. Polcia sterylkę miała bardzo dawno temu.. też mi się wydaje, że to kwestia innych zapachów.. strasznie długo, 2 miesiące..

Polcia to siostra mojej Doruni? Gdzie znajdę jej fotki?

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon maja 23, 2011 9:20 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

nie wiem, czy prawdziwa siostra, ale napewno przybrana siostra.. jedyne jej fotki są na ich wątku..
Obrazek

a tu mieszkały.. i Tolunia, która umarła..
Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon maja 23, 2011 10:09 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

mavi pisze:Dzisiaj po pracy przeleję trochę kasy. I roześlę mail do kolegów i koleżanek z pracy z prośbą o wsparcie. Choćby tylko jedna osoba na dziesięć zareagowała na apel - zawsze to coś...

bardzo dziękujemy :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 23, 2011 11:28 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

i jesteśmy na MM, redaktorzy tego serwisu działają błyskawicznie :ok: korekta i zatwierdzenie tekstu w dokładnie 16 minut.

http://www.mmkrakow.pl/372436/2011/5/23/kociarnia-zalana-wszystkie-koty-sa-juz-bezpieczne?category=naSygnale

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon maja 23, 2011 11:37 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocuria pisze:i jesteśmy na MM, redaktorzy tego serwisu działają błyskawicznie :ok: korekta i zatwierdzenie tekstu w dokładnie 16 minut.

http://www.mmkrakow.pl/372436/2011/5/23/kociarnia-zalana-wszystkie-koty-sa-juz-bezpieczne?category=naSygnale

Dobra robota :ok:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 23, 2011 11:38 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

miszelina pisze:
Kocuria pisze:i jesteśmy na MM, redaktorzy tego serwisu działają błyskawicznie :ok: korekta i zatwierdzenie tekstu w dokładnie 16 minut.

miszelino, dobrze napisałam Twoje nazwisko? :?: jesteś wpisana jako autorka zdjęć.

Kocuria

Post » Pon maja 23, 2011 11:42 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocuria pisze:
miszelina pisze:

miszelino, dobrze napisałam Twoje nazwisko? :?: jesteś wpisana jako autorka zdjęć.

Prawidlowo rozpisane, bo czcionki "ü" pewnie nie ma :wink:
A mało kto wie, ze taka jest transkrypcja oficjalna umlautu. I zawsze pisza "u", co mnie wkurza.
Obrazek

miszelina

Post » Pon maja 23, 2011 11:43 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Ja to się muszę przyczepić
w jakim czasie poprawią literówkę w tekście
"Fundacja bardzo porsi o wsparcie..."

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon maja 23, 2011 11:44 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Cammi pisze:Ja to się muszę przyczepić

Tez zauwazyłam, ale w porównaniu z literówkami w innych serwisach, to betka.
Obrazek

miszelina

Post » Pon maja 23, 2011 11:48 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Cammi pisze:Ja to się muszę przyczepić

literówka zrobiona przez korektorkę :mrgreen:
już poprawione.
kurczę, żeby z każdym portalem był tak dobry kontakt i tak miło się współpracowało 8O

Kocuria

Post » Pon maja 23, 2011 12:11 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

wygląda na to, że tym razem ZBK się przejęło, zobaczymy jak bardzo. Ale mam nawet napisać pismo o zniesienie czynszu, zgromadzić materiały z tych dwóch zalań i pójdzie to do odpowiednich, wysoko postawionych urzędników.

Etiopia też nie próżnuje, właśnie idzie mailing do osób adoptujących od nas koty i wspieraczy z allegro

Tweety

Post » Pon maja 23, 2011 12:23 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Tweety pisze:wygląda na to, że tym razem ZBK się przejęło, zobaczymy jak bardzo. Ale mam nawet napisać pismo o zniesienie czynszu, zgromadzić materiały z tych dwóch zalań i pójdzie to do odpowiednich, wysoko postawionych urzędników.

Tym razem nie popuszczaj, zwłaszcza, że nie teraz ma argumentu, że jest powódź i wysoki stan wód gruntowych w Krakowie, jak było w roku ubiegłym.
Fundacja zrobiła wszystko, aby się zabezpieczyć (pompa, regały, palety pod meblami itp.) To jest ewidentnie wina administracji budynku lub/ i właściciela. Trzeba porządnie udrożnić i sprawdzić ten burzowiec na całej długości, nie tylko pod budynkiem. On może być zatkany gdzieś indziej, dalej, i to cofa.
Obrazek

miszelina

Post » Pon maja 23, 2011 12:29 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

miszelina pisze:
Tweety pisze:wygląda na to, że tym razem ZBK się przejęło, zobaczymy jak bardzo. Ale mam nawet napisać pismo o zniesienie czynszu, zgromadzić materiały z tych dwóch zalań i pójdzie to do odpowiednich, wysoko postawionych urzędników.

Tym razem nie popuszczaj, zwłaszcza, że nie teraz ma argumentu, że jest powódź i wysoki stan wód gruntowych w Krakowie, jak było w roku ubiegłym.
Fundacja zrobiła wszystko, aby się zabezpieczyć (pompa, regały, palety pod meblami itp.) To jest ewidentnie wina administracji budynku lub/ i właściciela. Trzeba porządnie udrożnić i sprawdzić ten burzowiec na całej długości, nie tylko pod budynkiem. On może być zatkany gdzieś indziej, dalej, i to cofa.

Trzymam kciuki, żeby się udalo :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon maja 23, 2011 12:49 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

miszelina pisze:

i to jest w tym najgorsze, bo właśnie ADM dzisiaj średnio był przejęty :evil: to wiem od pionu technicznego ZBK, bo oni dzwonili. Zadzwonię ale to już chyba jutro, bo muszę popracować zanim mnie zamkną wszystko gdzie próbuję się dodzwonić służbowo-pracowo do prezesa, on zwierzolubny i był na komisji w ubiegłym roku, może coś zadziała konkretniej

Tweety

Post » Pon maja 23, 2011 12:50 Re: K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Przytargam na kwestę obiecane książki, przepraszam ale nie jestem już w stanie zająć się ich wysyłką :oops:
Toszu, czy mogłabyś przekazać te moje termometry komuś, kto będzie na kweście? nie wiem, czy Ty dasz radę byc, a nie chcę specjalnej fatygi tylko po to, by mi dać termometry :) Pieniądze mogę Ci przelać lub dać przekazującemu - jak wolisz.
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

[poprzednia][następna]