Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:A tak po za tym RATUUUUNKUUUU!!!!
Dziś przyjadą do mnie te maluszki z kartona z przedszkola - 5 szt. (2 tygryski, 2 pingwinki i grafitowa dziewczynka).
Będzie 20 kotów na chacie (w tym 2 są w trakcie absorbującego leczenia) nie wiem jak ja dam radę, jestem przerażona, te maluchy u Doro nie mogą zostać, bo tam grzyb panuje.
Maskra, a jeszcze mam dość intensywny tydzień w pracy...
mpacz78 pisze:A tak po za tym RATUUUUNKUUUU!!!!
Dziś przyjadą do mnie te maluszki z kartona z przedszkola - 5 szt. (2 tygryski, 2 pingwinki i grafitowa dziewczynka).
Będzie 20 kotów na chacie (w tym 2 są w trakcie absorbującego leczenia) nie wiem jak ja dam radę, jestem przerażona, te maluchy u Doro nie mogą zostać, bo tam grzyb panuje.
Maskra, a jeszcze mam dość intensywny tydzień w pracy...
Marlon pisze:http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/oliwskie-kociczki-7-tyg-domowe-ogl3786484.html
Kociczki szaro-białe urodzone 8 kwietnia w domu przez domową kotkę.
Wychowane wśród dzieci, odważne przytulne, zsocjalizowane.
Wypieszczone, pielęgnowane okazy zdrowia, emanujące radością i pozytywną energią.
Czyste, karmione jeszcze przez matkę.
Poszukuję osób, które zdecydowane są na kotka bez tragicznej historii, nie na zasadzie adopcji lecz świadomego wyboru zwierzaka chcianego od pierwszych chwil.
Osoby o intencji bazującej na litości i współczuciu odsyłam do ogłoszeń adopcyjnych.
Kotki gotowe do przeprowadzki do nowego domu.
Agor-ia pisze:Tresc tego ogloszenia sprawia, ze bez litosci i wspolczucia bym tej lasce dala manto
Agor-ia pisze:Aga, mysle, ze nie ma do niej co pisac, tak czuje, ze ona Ci odpali, ze 5tke dzieci urodzila w domu i zyje ... (serio, serio z tymi porodami)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości