Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 17:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Aż do skutku :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 22, 2011 21:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Robalek trochę podjada, ale nie pije ... "plecaczek" już był - dostał 25 ml. I mieliśmy kupkę, konsystencja i gabaryty ok, ale nie podoba mi się zapach - absolutnie niekupkowy .. zebrałam w pojemnik i jutro zawiozę do badania .. trzustka padła? Jutro też ma mieć morfologię, żeby sprawdzić przede wszystkim leukocyty, i jonogram - ten pierwszy (i jedyny) był strasznie "rozjechany"...
Zrobiło się odrobinę chłodniej i footra szaleją ... standardowo - Miszczu demoluje, Bubencjusz z gracją słonia... Młody ze śpiewem na ustach ... Nawet Robalek troszkę pobiegał (trzy kroczki) i troszkę pogruchał... :1luvu:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie maja 22, 2011 21:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, a jak Ty byś chciał żeby pachniała kupka, która wyszła z jelitek niepracujących tyle czasu? ;) Taaaakkk wiem, ma być piękna, zbita, prastelinkowa i o idealnym "zapachu" kupki ;) Przecież chłopak praktycznie nie trawił przez kilka tygodni, bo nie miał co trawić, bo nie jadł. To że jest kupka świadczy o tym, że jelitka pracują, a pierwsza kupka od niewiadomokiedy to raczej inna nie będzie. Zobaczysz następna już będzie lepsza :ok:

Pamiętam o bazarku z różnościami, zrobię jutro-pojutrze jak tylko trochę "luźniej" się zrobi na pozostałych, coby się nie pogubić ;) I będę Cię molestować o ceny :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 22, 2011 21:19 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, nabzdyczaj się ile chcesz, tylko jedz i zdrowiej :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie maja 22, 2011 21:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Gibutkowa pisze:Kasiu, a jak Ty byś chciał żeby pachniała kupka, która wyszła z jelitek niepracujących tyle czasu? ;) Taaaakkk wiem, ma być piękna, zbita, prastelinkowa i o idealnym "zapachu" kupki ;) Przecież chłopak praktycznie nie trawił przez kilka tygodni, bo nie miał co trawić, bo nie jadł. To że jest kupka świadczy o tym, że jelitka pracują, a pierwsza kupka od niewiadomokiedy to raczej inna nie będzie. Zobaczysz następna już będzie lepsza :ok:

Pamiętam o bazarku z różnościami, zrobię jutro-pojutrze jak tylko trochę "luźniej" się zrobi na pozostałych, coby się nie pogubić ;) I będę Cię molestować o ceny :twisted:

khmmm ... akurat Ty chyba mnie doskonale rozumiesz (pamiętam gdzieś Twój tekst o sprawdzaniu, czy kotek oddycha :mrgreen: )... Ja dzisiaj o piątej rano też na równe nogi i półprzytomna pędziłam sprawdzać, które pawiuje ...Frania kłakami ...A założę się, że budzik przy głowie by mnie nie ruszył (poszłam spać o 2.30 :roll:). Na to to chyba tylko obustronna lobotomia może pomóc :mrgreen:
Molestowaniu stawiam zdecydowany odpór ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie maja 22, 2011 21:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Kasiu, a jak Ty byś chciał żeby pachniała kupka, która wyszła z jelitek niepracujących tyle czasu? ;) Taaaakkk wiem, ma być piękna, zbita, prastelinkowa i o idealnym "zapachu" kupki ;) Przecież chłopak praktycznie nie trawił przez kilka tygodni, bo nie miał co trawić, bo nie jadł. To że jest kupka świadczy o tym, że jelitka pracują, a pierwsza kupka od niewiadomokiedy to raczej inna nie będzie. Zobaczysz następna już będzie lepsza :ok:

khmmm ... akurat Ty chyba mnie doskonale rozumiesz (pamiętam gdzieś Twój tekst o sprawdzaniu, czy kotek oddycha :mrgreen: )... Ja dzisiaj o piątej rano też na równe nogi i półprzytomna pędziłam sprawdzać, które pawiuje ...Frania kłakami ...A założę się, że budzik przy głowie by mnie nie ruszył (poszłam spać o 2.30 :roll:). Na to to chyba tylko obustronna lobotomia może pomóc :mrgreen:
Molestowaniu stawiam zdecydowany odpór ... :ryk:

hehe no chyba tak :D
ale ja myślałam że to ja jestem naczelny kociohipochondryk :mrgreen: widzę że mam konkurencję :lol: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie maja 22, 2011 22:27 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku bądź grzeczny i słuchaj swojej Dużej. Jak mówi, że masz jeść to jedz, a jak mówi, że masz zdrowieć to zdrowiej, zrozumiano? ;)

Dołączyłam niespotykaną nowość do bazarku dla Pokerka. Zapraszam tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=127813&start=0 .

P.S. Odwiedziła mnie dzisiaj mama. Miałam otwarty wątek Pokerka i jak go zobaczyła to od razu zaczęła wypytywać. Powiedziała, że chce namiary na kobietę, która mu to zrobiła, a ona jej powie do słuchu. A z moją mamą lepiej nie zadzierać :twisted:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie maja 22, 2011 23:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

maueczarne pisze:Dołączyłam niespotykaną nowość do bazarku dla Pokerka. Zapraszam tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=127813&start=0

A ja kaaaasyyy nieee maaammm :crying: :crying: :crying: :crying: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Pisałam już, że Cię nie lubię? Nie lubię Cię, o! :twisted: :P ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon maja 23, 2011 0:29 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Hehehe. Będę musiała z tym żyć :ryk: :mrgreen:
Ale w sumie ja tylko dodałam z polecenia innej osoby, której nie możesz nie lubić, bo po prostu w tym wypadku nie wypada :twisted: :mrgreen:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Pon maja 23, 2011 7:14 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Wymiotował w nocy ... idę się zabić ... :cry: :cry: :cry:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon maja 23, 2011 7:17 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:cry: :cry:
Pokerku kochany, biedaczku malutki, za poprawę zdrówka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon maja 23, 2011 7:21 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Wymiotował w nocy ... idę się zabić ... :cry: :cry: :cry:
Nie wygłupiaj się, Poker Ciebie potrzebuje.

Pokerku, nie stresuj Dużej, tylko weź się w garść i wracaj do zdrowia :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon maja 23, 2011 7:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kasiu, kategorycznie zabraniamy się zabijać :regulamin:
Pokerku, zdrowej i nie stresuj Kasi :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 23, 2011 7:25 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, walcz! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 23, 2011 8:33 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

A ten tydzień ma być lepszy! I już!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]