WROCŁAW :Kocie podziemie.Rózia, Dorka, Milka, chore maluszki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 14:26 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Gibutkowa pisze:
Gibutkowa pisze:Czy kotki jedzą już stałą karmę?

Się zacytuję ;)

przepraszam, nie zauważyłam :oops: na pewno jakieś paszteciki dla najmniejszych kociąt, coś wysykokalorycznego, bo musza jeść małe porcje ...

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie maja 22, 2011 14:28 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Baby Pate (dla najmłodszych) już nie mam ale parę tacek Baby Cat (dla troszkę większych) z Animondy powinnam jeszcze mieć gdzieś schowane ;) I chrupki Kitten z Purina Pro Plan, to podrzucę do Natalii. :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 22, 2011 14:29 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Gibutkowa pisze:Baby Pate (dla najmłodszych) już nie mam ale parę tacek Baby Cat (dla troszkę większych) z Animondy powinnam jeszcze mieć gdzieś schowane ;) I chrupki Kitten z Purina Pro Plan, to podrzucę do Natalii. :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Nie maja 22, 2011 20:44 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Edzina pisze:Melduję, że syjamka już u nas. : -)
Aż tak tragicznie nie jest. Jest chuda, ale zdarzały się gorsze. No nic. Odkarmimy, ciachniemy i pójdzie do ludzi. :-)

super :-)
Agness78 pisze:Obiecane fotki moich tymczasików :mrgreen:
Dostały już swoje tymczasowe imiona :)

Rodzynek, ulubieniec mojego TŻ :wink: TOFIK :1luvu:

Obrazek Obrazek

Nieśmiała i spokojna TASZA :1luvu:

Obrazek Obrazek

Waleczna, charakterna i wciąż nieufna TIGRA :1luvu:

Obrazek Obrazek

I cała trójka razem :mrgreen:

Obrazek

One już są bezpieczne :oops: a co z tymi z łódzkiej :cry:
Kto im da szansę????? PILNIE SZUKAMY DT dla zagłodzonych maluszków :!:
Tak niewiele potrzeba... ciepły i bezpieczny kąt.

Aga a kupki już ok? jak sobie radzisz z podawaniem tabletek?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie maja 22, 2011 20:49 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Kupki takie sobie :? bez rewelacji ale jakby ciut lepsze....
właśnie idę im dać leki... rozrabiam w strzykawce i do pysia 8) palce chcę mieć całe :wink:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie maja 22, 2011 22:48 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jeśli ktoś ma w domu niepotrzebne podkłady pieluszkowe to chętnie przyjmę dla moich dwóch Łóżkosikaczy :evil:

jessi74

Post » Pon maja 23, 2011 6:38 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:jeśli ktoś ma w domu niepotrzebne podkłady pieluszkowe to chętnie przyjmę dla moich dwóch Łóżkosikaczy :evil:

A jak dawałam to nie chciała. To się musimy zgadać, jak Ci je dostarczyć.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon maja 23, 2011 8:39 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi74 pisze:jeśli ktoś ma w domu niepotrzebne podkłady pieluszkowe to chętnie przyjmę dla moich dwóch Łóżkosikaczy :evil:

:twisted: to ci się tymczasiki trafiły :twisted:

mawin

Post » Pon maja 23, 2011 8:53 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

mawin pisze:

:twisted: to ci się tymczasiki trafiły :twisted:

już nie sikają w pokoju 8) bo w kuchni siedzą :mrgreen: albo na balkonie :mrgreen:

jessi74

Post » Pon maja 23, 2011 8:54 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

:ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon maja 23, 2011 8:59 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

my jesteśmy łóżko-sika-cze, łóżko-sika-cze i nikt nam nie podsko-czy

Obrazek

jessi74

Post » Pon maja 23, 2011 9:47 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

cudne masz te łóżkosikacze :1luvu:

mawin

Post » Pon maja 23, 2011 20:54 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

bidulki te maluszki :(

ja dzis dostałam telefon ze od wczoraj wieczorem mały kotek siedzi pod maska samochodu i płacze, dzis znałazł się właściciel pojazdu i kotek został wyciagnięty, jest na razie TDT pod dobra opieka. kociak ma 6 tyg.
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Pon maja 23, 2011 21:33 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

jessi pocieszę cię że ty masz łóżkosikacze a ja mam Toffika mega-obsrajtucha :twisted:

Dziś postanowił mnie ukarać że za krótko byłam w odwiedzinach :twisted:
Podałam kotkom leki, wyczyściłam pięknie klatkę, wyścieliłam nowymi ręczniczkami żeby miękko było kotkom,
nasypałam papu i wymieniłam żwirek na nowy świeżością pachnący i wszystkie postanowiły na raz zrobić coś w kuwecie :mrgreen:
Dziewczynki siu... grzecznie a obsraniec qupala i oczywiście z biegunką :? słyszę że coś idzie ale Toffik wyskakuje a tam nic... 8O
Doznałam szoku ale za chwilę już wiedziałam co to oznacza :lol: wszystko wymazane w qupie , tam gdzie przebiegł on, tam był ślad :x a Toffik uwalony po pas :| No nic chłopak miał kąpiel przymusową od pasa w dół... nawet nie protestował specjalnie 8)
ech... i sprzątanie zaczęło się od nowa :roll:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon maja 23, 2011 21:42 Re: MAŁE KOŚCIOTRUPKI W STUDZIENCE REWIZYJNEJ POTRZEBNY DT!!!!

Łóżkosikacze, panelosikacze i obstrańce dodane na stronę.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

[poprzednia][następna]