Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 21, 2011 9:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Cześć śliczności :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 21, 2011 9:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Może prostszą opcją byłoby kupienie po prostu baaardzo glębokiej, odkrytej kuwety? :lol:
Kociaste masz przecudne :1luvu: Ile one mają odcieni! I niech mi ktoś powie, że bure są nudne! W dzieciństwie lubiłam bajkę o wróblu, który wszytkim tłumaczy, że nie jest bury, tyle ma różnych kolorów :D

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob maja 21, 2011 15:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

ja mam tez zdecydowanie inne sporstrzezenia co do krytej kuwety. ale mam tez inny model. ogromna, przestronna, nie wysypuje sie zbyt duzo zwirku, nie smierdzi i koty korzystaja z niej bez zastrzezen :):)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob maja 21, 2011 17:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Pasibrzucha pisze:Może prostszą opcją byłoby kupienie po prostu baaardzo glębokiej, odkrytej kuwety? :lol:
[/size]

Kot mojej sio ma taka, jak wielka miednica.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob maja 21, 2011 17:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Conchita pisze:Tak się Pozytywka przejęła kuwetą, że zniknęła :twisted:

jezdem przecie :mrgreen:
i nie kuweta mnie od miau odciąga tylko życie, panie, życie :smiech3:
sliver_87 pisze:ja mam tez zdecydowanie inne sporstrzezenia co do krytej kuwety. ale mam tez inny model. ogromna, przestronna, nie wysypuje sie zbyt duzo zwirku, nie smierdzi i koty korzystaja z niej bez zastrzezen :):)

a jaka masz kuwetę?
moja jest ogromna 56 x 42 x 46; specjalnie wybierałam największą rozmiarowo
ten model http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... yte/174569
jak dla mnie po prostu niewygodnie się z niej wybiera, a zdejmowanie góry przy każdym machaniu łopatką jest niewygodne - zamknięcie jest niepraktyczne, na takie suwaczki, które ciężko chodzą
wysypywanie się żwirku mi nie przeszkadza, smrodki też mnie nie nokautują, a przynajmniej wiem, że jest coś, po co warto się schylić :mrgreen:
Inną kwestią jest, że do niedawna wybierałam na bieżąco każdy event kuwetowy i udawało mi się sprzątnąć, zanim którykolwiek grzebacz rozdrobnił zasikane bryłki przy rozkopywaniu. Niestety drewniany żwirek się rozpada przy intensywnym drapaniu; więc teraz, jest mi podwójnie niewygodnie - raz przy wyjmowaniu sikokulek, a drugi raz, przy odsiewaniu sikodrobinek, jak jednak zdążą porozdrapywać sikokulki
strasznie zagmatwanie piszę :roll:
Conchita pisze:
Pasibrzucha pisze:Może prostszą opcją byłoby kupienie po prostu baaardzo glębokiej, odkrytej kuwety? :lol: [/size]

Kot mojej sio ma taka, jak wielka miednica.

Szukałam właśnie czegoś takiego, chodziło mi też po głowie przerobienie mniejszej wanienki niemowlęcej; w końcu,słysząc same głosy zachwytu postanowiłam zaryzykować.
Caillou się podoba, ona sobie stoi nawet w poprzek - dziś osikała ścianę pionowo - no bo skoro można, to czemu nie :mrgreen:
Loki za każdym razem wchodzi połową ciała i obwąchuje, zanim się zdecyduje - wejść, czy jeszcze trochę potrzymać 8)
Ponieważ kuwet nigdy dość, być może za jakiś czas w domu pojawi się kolejna - tym razem wysoka na pół metra miednica i wilk będzie syty i owca sobie zabeczy :mrgreen:

Bure koty są jak tęcza; kocham bure koty :love:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob maja 21, 2011 18:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Czy ja przespałam koniec świata???????????????

pozytywka

Post » Sob maja 21, 2011 19:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

http://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety_ ... yte/133399 my mamy tą kuwetę, a drugą mamy w piwnicy :( bo nie ma gdzie trzymac, ale powiem Wam, ze koty z jedna radza sobie super, druga sdtoi na wypadek jakby im sie odwidzialo i bedzie na balkonie stac jak go zrobimy... a ja przeuczylam koniec swiata:)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob maja 21, 2011 19:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

no to wymiary podobne
u nas nie ma problemu z tym, że jest jedna
w ogóle nie ma problemu :mrgreen:
po prostu zauważam, że jest mi mniej wygodnie, niż odkrytą 8)

miał być koniec świata, więc nie posprzątałam chaupy i teraz jestem w czarnej d. i będę musiała sprzątać jutro :twisted:

pozytywka

Post » Sob maja 21, 2011 19:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

W niedzielę? 8O :strach:
Ty Boga w sercu nie masz :twisted: :spin2: :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 21, 2011 19:59 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

nie mam :mrgreen:
ciekawe skąd wiedziałaś :twisted:

pozytywka

Post » Sob maja 21, 2011 22:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

a dlaczego miał być koniec świata akurat dzisiaj?Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Nie maja 22, 2011 6:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Patmol pisze:a dlaczego miał być koniec świata akurat dzisiaj?
bo jakiś nawiedzony świr religijny to sobie wyliczył :mrgreen:
pastor Harold Camping powyciągał różne liczby i wydarzenia z Biblii i je sobie pomnożył, podzielił, pocałkował i tak mu wyszło
oszołomów nie sieją, sami się lęgną pod bożym dachem :mrgreen:
Jak chcesz zobaczyć skąd tak dokładne wyliczenia, to tu masz link
http://www.ebiblefellowship.com/pl/may21_pl.html :mrgreen:
jak nie wiadomo o co chodzi, to zazwyczaj o pieniądze i żerowaniu na czyjejś chorobie psychicznej :roll:

Kojarzycie sposób w jaki kot Simona budzi swojego Dużego? http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q
dziś większość tych metod zostało sprawdzonych na mnie :roll: no, może poza bejsbolem, bo tego w domu nie mamy :mrgreen:
kiedy nie pomogło ugniatanie, wyrywanie pazurami skóry na plecach, otwieranie oka za pomocą języka, lizanie papierem ściernym wnętrza dziurek od nosa, bieganie po twarzy, zeskakiwanie i wskakiwanie z impetem na łóżko wprost na delikatne części ciała, Zdzisia przyniosła sobie szczura i zaczęła go dręczyć w zacisznym gniazdku między moimi łydkami.
Dręczyć to mało powiedziane, przy tym, co ona wyczyniała Guantanamo, to pikuś.
Przy okazji, jako podejrzana o sprzyjanie szczurowi, zostałam wielokrotnie ugryziona w stopę, kolano, a na końcu w zadek.
Ta ostatnia metoda budzenia okazała się w końcu skuteczna :mrgreen:
Ten kot jest chyba z CIA :smiech3:

pozytywka

Post » Nie maja 22, 2011 6:40 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

:ryk:
To ja Ci powiem , że moja kotunia bezczelnie mnie budzi strasznie głośnym mruczeniem i wtulaniem się w głowę :twisted: :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie maja 22, 2011 8:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

Budzenie poranne bezbłędne :ryk:
pozytywka pisze:pastor Harold Camping powyciągał różne liczby i wydarzenia z Biblii i je sobie pomnożył, podzielił, pocałkował i tak mu wyszło
oszołomów nie sieją, sami się lęgną pod bożym dachem :mrgreen:

Matko, wyszło mi, że on te liczby pocałował :strach:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie maja 22, 2011 9:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

:ryk: :ryk: :ryk:

Zdzisia z CIA 8)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

[poprzednia][następna]