Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2011 21:07 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

dagmara-olga pisze:se niech wgra taki jakiś przypominacz "daj kotu rybem" c`nie Emir?

albo mienso dla kota podano :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt maja 20, 2011 13:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

PearlRain pisze:
dagmara-olga pisze:se niech wgra taki jakiś przypominacz "daj kotu rybem" c`nie Emir?

albo mienso dla kota podano :ok:

U mnie Duża jak kiedyś se wgrała jakiś dzwonek do pudełka i jak ustawiła coby w całym domu go słyszeć - to co pudełko zadzwoniło to ja prawiem się obsr...ze strachu :mrgreen: . Potem siem przyzwyczaiłem, że toto sie tak głośno i NAGLE dże :wink:

Jesooo...jaki upał...bym sie wykompał :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob maja 21, 2011 20:49 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Zulus kompiom siem kaczki nie koty chlopie, u mję git żem kotleta dzisiaj ukrad Duża pół mnie zabrała niech sobje zje tom panierkem
Pamir jak tam na kolonjach? zbierasz w pysk? :lol:

PearlRain

Post » Sob maja 21, 2011 21:19 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Emir...ale ja siem lubiem kompać...tak wleźć pod prysznic i on mnie tak w plechy fajnie gila.....I Duża mi chyba znów go zrobi bo...jakiś łupież podobno dostałem.

Nikita to śfinia :!: Sie skumplował s tym nowym - Pamirem i kurde no...nudzem siem...Chychałem na tego nowego, łapą kciałem pacnonć ale...kurde już mi sie znudziło. Dziś latalim we trzech w tunelu i niby udawałem,żze siem bawiem ale tak skakałem na Pamira w tunelu i na tunel z Pamirem w środku, że hoho! A on myślał, że to w zabawie a ja mu tak młócki spuszczałem i sie nie skapnął ...

Nowy przywiózł ze sobom swoje żarcie - całe szczenście - ale mnie jego żarcie nie pasi ani jemu moje więc spoko -se w tej kwestii w parade nie wchodzim bo jakby mi spróbował z mojej miski w moim własnym domu to...nie rencze - na mielone go :!: :ok:
:ok:

Asia_Siunia

Post » Sob maja 21, 2011 21:24 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

no szczemście , że Ci nie wyjada też bym nie zniósł czegoś takjego, ja zafsze wolałem wyjadać komuś niż żeby mję wyjadano
słuchaj Zulus a może on lubi wpie***dól zbierać, żem też mu z liścia na dzień dobry dał i on nic 8O se syknął tylko, potem se bluzgalim bo jemu ustawka jakaś w głowie była, no ale młody to goopi i lać siem lubi pewno

PearlRain

Post » Sob maja 21, 2011 21:34 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

E, chopaki, ale mam dobsze! Durze się wystraszyły, rze jestem bardzo huda :) I ciongle mi coś dajom, i ciongle pytajom - Meliska, morze coś chcesz jeść? :1luvu: RZycie jest pienkne.

Albo prawie. Gdzie Komandos????

Mela
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob maja 21, 2011 21:35 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

OO O ...on właśnie tak lubi bluzgać. Siedzi, niby japy nie otwiera ale bluzgi z niego lecom...Po tej jeździe z tunelem to pomyślałem se właśnie, że on jest ten teges jakiś "maso" czy "sado" kurde nie pamietam ale coś s tych

Meliska...ale masz faaajnie! Choć mnie tesz niczego nie braknie bo i kurzy cycek dostane i wontrupke i cielencinke i wołowinke - fszystko ładnie pokrojone i jajko to żółte mi dajom - normalnie jak w raju aż czasem rzyga puszczę z tego szczenścia

Tu Duża uwieczniła jak opier...Nikitę za zdradę i spoufalstwo z nowym
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob maja 21, 2011 21:44 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Post » Sob maja 21, 2011 21:38 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

może Komandosowi ogon wyrwali ? Morf też siem nie pokazał, dziwne
Mela kurde też jestem chudy tylko 4 kilo mam mię nie chcą nic dawać tylko ten intestinal, no jak mam siem na tej djecie spaść? masz szczemście dziefczyno
Zulus ja też se lubiem bluzgnonć i se z nim tak bluzgalim na siebie, ale młody nie zna jeszcze fszystkich kocich bluzgów :wink:

PearlRain

Post » Sob maja 21, 2011 21:41 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Emir, ja tesz warzę 4 kg. To pienkna waga dla zgrabnego kota. I plaskatego. Z długim futerkiem.
Emma
Obrazek

Conchita

Post » Sob maja 21, 2011 21:45 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Conchita pisze:Emir, ja tesz warzę 4 kg. To pienkna waga dla zgrabnego kota. I plaskatego. Z długim futerkiem.
Emma

Emma słithart ja żem ważył 7-8 kilo i żem był postawnym kotem plaskaty kocur może tyle ważyć, nigdy żem gruby nie był tylko postawny, a zjeść lubiem i mogem zjeść duuuużo, nie lubiem jak mi we flakach powietrze lata i brzucha też lubiem mieć pełnego

PearlRain

Post » Sob maja 21, 2011 21:46 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Kurde ja waże coś 5,3 kg i mówiom na mnie "mientus" :oops:. A Duża czasem mówi,że ja donże ku "okrągłości doskonałej" cokolwiek to znaczy...

Asia_Siunia

Post » Sob maja 21, 2011 21:49 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

Oł, Emir, to było Cie dwa razy tyle do podziwiania!!! :1luvu:

Ja kiedyś utyłam do 5 kg i na Intestinalu 8O Nie chudłam, tylko zgrubłam wtedy 8) Bo moja koleszanka Conchita (ona jest za jakiś mostem podobno, tenczowym i tam biega) jadła ten intestinal a ja jej kradłam i zgrubłam!
A potem mnie bolały zemby i nie mogłam nic jeść i znowu ważem te 4.
Emma
Obrazek

Conchita

Post » Sob maja 21, 2011 21:52 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

ale mata fajne schody chłopaki w sam raz do zabawy :ok:
do kształtu doskonałego mię też tak Duża coś kiedyś gadała, że niby doskonały kształt kuli czy cóś
Emma bo ja duży kocur jestem i tera chudy, ten intestinal mię pomału tuczy, bo kradnem żarcie i mam po tym sraczkiem :oops:

PearlRain

Post » Sob maja 21, 2011 22:00 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

No schody som the best do ganiania ale dziś żem się z nich spie....bo siem jakoś zagapiłem no....zdaża siem i orłom :oops:

Asia_Siunia

Post » Sob maja 21, 2011 22:04 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie. Osob prosba str 32!

no z kota orła nie zrobisz :wink: ale schody som git pjerfsza klasa

PearlRain

[poprzednia][następna]